94 gsi 16V!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kdz67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sfi araç alcaksan önce motoruna bakıcaksın fincanlar çatırıyomu üfleme varmı şansuman orjinalmi şaseler temizmi tc çalışıyormu klima calışıyormu saruf su alıyormu

yol bilgisayarı çalışıyormu orjinal airbaglı dreksiyonu varmı bu dediklerim varsa ve eksiksizse 12 13 lira ver fazlası verilmez yoksa elinde patlar bi çok kişişi gibi :)

üfleme olmaması mı gerekiyor yanlış bilgiler vermeyin üstten egzantrikli araba yağ kapağını açınca egzantrikleri görüyorsun zaten nasıl üfleme olmıcak bi açıklarmısın?

hem sitede arkadaşlarda o kadar düzgün gsi ler var.onlara neden bakmıyorsunki?

üfleme olmaması mı gerekiyor yanlış bilgiler vermeyin üstten egzantrikli araba yağ kapağını açınca egzantrikleri görüyorsun zaten nasıl üfleme olmıcak bi açıklarmısın?

Bu tip arabalarda zaten yağ kapağı açılmaz Emrecim.Yağ çubuğundan kontrol edilebilir.Zaten yüksek devirde egsozundan az çok belli eder kendini ;)

Bu tip arabalarda zaten yağ kapağı açılmaz Emrecim.Yağ çubuğundan kontrol edilebilir.Zaten yüksek devirde egsozundan az çok belli eder kendini ;)

Abi ne gerek var öle atraksiyonlara kompresyon testi yap ölç pistonları gör neyin ne olduğunu :)

170 Hp yerine 170 Mp yazan GSİ ye Spoon jant Koyup Ralli Jantı dien Adamın GSİ sinden Ne Kadar Hayır gelebilirki bu kadar Polimik Yaratılmış :D Böle GSİ leri gördükce Arabama Aşık oluyorum :)

haklısınız arkadaslar.dedıklerınıze katılıorum.olabılır hersey .zaten arabayı ustaya gostermeden de alamam ben sadece netten baktım ıste.fotodan yanı.burdan da neyını anlıycankı.nese hayırlısı nese o olur.

sizin varmı satılık gsi.satan varsa benle mesajlaşsın bekliyorum...saygılar

Geri