Öncelikle abi en iyisini yapmışsın şimdi bu test sadece 20 ytlmi eğer öleyse çok ii tabi birazda depo dolu gitmek gerekir heralde eğer öleyse gerçekten araca ara sıra baktırmak lazım ne durumda die çünkü cidden aracıma aşık bi adam olarak merak ediyorum bende kusura bakmayın belki alakasız soru olacak ama acaba eskişehirde bildiğiniz dyno makinası olana bi usta varmı ama benim bildiğim kadarıyla yoktu veya Kayseride varmı yazları çünkü oradayım veya eskişehire en yakın yer olarak Burasayanı gidiyim tevsiye edebileceğiniz yer varmı tekrardan kusura bakmayın çünkü aracımın durumunu öğrenmek istiyen birisi olduğum için nerde yaptırabilirim
Ayrıca abi bence gayet ii çünkü alttaki diil mi yawww bgi walla benim bildiğim kadarıyla alttaki veri sanki ama diilsede yinede olsun 10yaşından fazla bi araç yani normaldir :sorry:
Ayrıca abi bence gayet ii çünkü alttaki diil mi yawww bgi walla benim bildiğim kadarıyla alttaki veri sanki ama diilsede yinede olsun 10yaşından fazla bi araç yani normaldir :sorry: