94 model astra hakkında ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bildiğiniz gibi uzun zamandır araba arıyorum.
94 model astra sedan araç var(mış). :D aracı daha göremedim.
94 model gri renk ,darbe boya yok, tüplü (1.4-1.6 mı olduğunu henüz bilmiyorum.) kaput solmadan dolayı boya istiyormuş.120.000 de 8 bin tl isteniyor.

94 model 1.4 - 1.6 ların yakıt tüketimi ....lt/100km ne kadardır ?
fiyatları hangi aralıktadır.Aracı yaklaşık 10 kmsi bozuk olan köy yolunda kullanacağım. bu yol için uygun araçmıdır ?

aracı gormeden bısey denılmez bu konuda.ama o fıyaata uygundur.1.6 yakıt tuketımıı 100<de 6lt .bu yakıt tuketımı olarak ıyıdır.gazlı olursa deyme keyfıne..alıncak araclardan bırı aıle arabsı olarakda cok gusel..o fıyata dogan alıcagına hıc dusunme derım

hangi 1.6 araba 6 litre yakıyormuş yaa(şehirdışı 90 km HARİÇ) merak ettim?
bizim bindiğimiz arabalarmı dandik-çok yakıyor hep?

94 model astra kullanmış biri olarak,
bakımlarını aksatmadığın sürece sorun yaşatmaz, taş gibi araba,
8 binlira iyi fiyat km çok çok iyi ama sanki tüpten sonra 120 bin km gibi geldi bana,
km o kadar olamaz !
aldıktan sonra 101 nokta bakımına sok, 1000 lira kadar masraf yap,

teşekkür ederim arkadaşlar. peki 94 model 1.4 - 1.6 ların yakıt tüketimi ....lt/100km ne kadardır ?

bence 1,4 mü 1,6 mı onu öğrenmelisin,ben 1,4 kullandım fazla yakıt tüketmiyorlar,zaten hiç bir araç fazla yakıt tüketmiyo, ülkemde benzin pahalı sorun bu aslında. Gidin petrol çıkan ülkelere 2000 motorlar orda fındık motor muamelesi görüyo, v-8,v-12 4500-5000 cc motorlar normal diye karşılanıyo,bizdeki durum ise içler acısı.
94 astraya gelince sen ona iyi bakarsan oda sana iyi bakar yolda bırakmaz,yağını suyunu eksik etme,hava filtresini zamanında değiştir koy benzini git,ama alırken dikkat et haşat astra alma yoksa o seni haşlar heberin olsun

bence 1,4 mü 1,6 mı onu öğrenmelisin,ben 1,4 kullandım fazla yakıt tüketmiyorlar
demişsinizde ortalama olarak 100 km ye kaç litre yakit tüketiyor ?

Geri