14 Nis 2011 #11 fluminense Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 1,310 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et osmannn' Alıntı: demişsinizde ortalama olarak 100 km ye kaç litre yakit tüketiyor ? Genişletmek için tıkla ... yakıtta yakıt tutturmussun kardeş ben sana deyiverem..100 km de 7 litreden aşağı benzin yakmaz..8 litre den aşağı da gaz yakmaz.
osmannn' Alıntı: demişsinizde ortalama olarak 100 km ye kaç litre yakit tüketiyor ? Genişletmek için tıkla ... yakıtta yakıt tutturmussun kardeş ben sana deyiverem..100 km de 7 litreden aşağı benzin yakmaz..8 litre den aşağı da gaz yakmaz.
14 Nis 2011 Konuyu Başlatan #12 osmannn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Eyl 2007 Mesajlar 593 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et kardeş yakıt benim için çok önemli. tüketim normal diyorsunuzda kişilerin normal anlayışları farklı olabiliyor Son düzenleme: 14 Nis 2011
kardeş yakıt benim için çok önemli. tüketim normal diyorsunuzda kişilerin normal anlayışları farklı olabiliyor
14 Nis 2011 #13 fluminense Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 1,310 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et osmannn' Alıntı: kardeş yakıt benim için çok önemli. tüketim normal diyorsunuzda kişilerin normal anlayışları farklı olabiliyor Genişletmek için tıkla ... bir de benim yazdıklarım şehirdışı kullanım için.şehiriçi için bunlara 2-3 er litre ekle
osmannn' Alıntı: kardeş yakıt benim için çok önemli. tüketim normal diyorsunuzda kişilerin normal anlayışları farklı olabiliyor Genişletmek için tıkla ... bir de benim yazdıklarım şehirdışı kullanım için.şehiriçi için bunlara 2-3 er litre ekle