94 opel astra gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arabayı satarsan kavga ederız :D sana yakısıyor bu araba :D

Evet ya satmaya karar vermişsin, yenge çok baskı yaptı demekki ne yaparsın, bilirim o durumları :D

jantlardan yana sıkıntılıyım. acaba siyaha mı boyatsam durumu biraz kurtarırmıyım? :)

sen arabayı satma ben sana jant bulurum :D

levent abi ben seni cok iyi tanıyorum hemde senin eskiden yeşil corsan vardı ahmet abi ayhanın arkadaşayım oradan tanıyorum seni hatta en son ahmet abi asker muhabbetine beraber gitmiştik ii hatırla senin en son araban reno vardı lacivert hatta oradan tanıyorum seni işte :D

levent abi ben seni cok iyi tanıyorum hemde senin eskiden yeşil corsan vardı ahmet abi ayhanın arkadaşayım oradan tanıyorum seni hatta en son ahmet abi asker muhabbetine beraber gitmiştik ii hatırla senin en son araban reno vardı lacivert hatta oradan tanıyorum seni işte :D

şimdi olay anlaşıldı turgay:D bi de resmini görsem tam olur malum yaşlılık:kop: bu arada ahmetlerin gsi'ya noldu? duruyormu hala?

garaj da abi ben aldım gsi kırmızı ayhan eş olsun diye bende bekliyorum cıksın iki makina bursayı yıkacaz abi onunda sana selamı ahmet ayhanın ;)

kazasız belasız hayırlı sürüşler orjinal gsi jantı görüürsem hber vericem yazdım aklıma

Geri