96 vectra b nin ilk üretildiği yıl... genellikle ilk üretimlerde ortaya çıkan hatalar takip edilen yıllardaki üretimlerde giderilir..
mükemmel bir yorum.
bir marka-modeline ilk çıktığı zamanda hemen atlanıp alınmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
96 vectra b nin ilk üretildiği yıl... genellikle ilk üretimlerde ortaya çıkan hatalar takip edilen yıllardaki üretimlerde giderilir..
Temiz bir Vectra B için değil Sakarya, daha uzaklara dahi giderim. Dökük ve kurcalanmış Vectra sahiplerini çok üzer, ama temiz ve bakımlı olanı zevkten dört köşe yapar.
96 vectra b nin ilk üretildiği yıl... genellikle ilk üretimlerde ortaya çıkan hatalar takip edilen yıllardaki üretimlerde giderilir. ben olsam tabii imkanınız el veririse 2000-2001 modellerine bakardım.
ayrıca bana göre 2005 model bir araç verilip 1996 model bir araç alınmaz. vectra her ne kadar megane den daha başarılı bir araç olsa da arada 9 yıl var. hiç birşey olmasa bile metal yogunluğu olur. o nedenle az önce de belirttiğim gibi vectra b düşünüyorsanız en az 2000 modele bakın.
Araca parça alacağımız zaman 2000 model ayrı 96 model ayrı parça istemiyoruz, vectra b için diyoruz, 1996 - 2001 arası. Motor kodu x20xev , sizin aracın motor kodu farklımı yoksa ?
Vectra B lerde dış görünüm ve teyp v.s. harici modeller arasında bir fark olduğunu sanmıyorum. Sizinki olsa olsa şehir efsanesi olur. Kesinlikle yanlış bir düşünce ki bu benim dördüncü vectram, 2001 1.8 , 2000 2.0 CDX , 2003 1.6 Vectra C Elegance, buda 1996 Vectra B 2.0 CD , ezbere değil, hepsini kullanan binen ve sahibi olan biri olarak söylüyorum bunları. Aralarındaki fark bu kadar yani.
ilginç. çünkü ben parça alacağım zaman modelini özellikle soruyorlar. en basit olarak geçen hafta içinde rölanti ayarlayıcısını değiştirmek istedim. model yılı sorusu ile karşılaştım.
farklı bir örnek; hava debimetresi 96-99 arası farklı, 00-02 arası farklı.
farklı bir örmek; yağ pompası 96-97 için farklı, 98-02 arası farklı.