96 VECTRA B 2.0 cd BENZİNDE SİLKELEME KERKİNME SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan syavuzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

syavuzer

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Merhaba Herkese
Son 1 aydır benzinde araç geç çalışma ve silkeleme sorunu var. Giderken bir anda arkadan tutuyorlarmış gibi gücü düşüyor aracın zorlanıyor tekliyor.
Lpg ile fişek gibi hiç sorun yok işin tuhafı. Benzin pompası ve şamandıra değişti acaba ondan kaynaklı mı besleyemiyor mu motoru ?
Tehlikeli durum giderken bir anda yavaşlaması kanı gibi sağ tarafta gidiyorum arkadan gelene problem olmasın diye.

Depo içi pompa hortumlarını kontrol ettinizmi? Pompanız orjinal mi?

Sorunlu bir hortum vardı o değişti. Pompa bosch orijinal. Şamandıra çıkma parça ile değişti ondan olabilir mi pek mantıklı gelmese de veya yakıt filtresi o değişmedi çünkü.

Komple bi yakıt hattına bakılmalı

Yakıt sistemine basınç testi uygulatın. Düşük ihtimal benzin enjektörlerinizde de sorun olabilir.

Her zaman yapmıyor eski şamandırayı takayım ben yakıt filtresini değiştireyim bakayım bir durum ne olacak. Yoğun çalıştığım için götüremiyorum zaman yok o kötü. Teşekkür ediyorum cevaplar için. Araç kendine gelince yazarım sorunun kaynağını.

• Beğen
Tepkiler: Alfonso
arıza lambası yakmaya başladı ondan sonra yapıyor. obd cihazı var mı uygun alınabilecek kullanan arıza kodunu bulmak için. burada bağlatacak yer yok.

Geri