97 Astra Motor Numarası Yeri :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rockSEWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben baktım mavi kısımda VOL ile başlayan uzun bir kod vardı. boya kodu filanda yazıyordu.

yarın fırsat bulursam etiketi oldugu kısmın resmini çekeyim :) aracın on kısmında herhangi bir sorun yok kaza falan işlem görmedi :)

yarın fırsat bulursam etiketi oldugu kısmın resmini çekeyim :) aracın on kısmında herhangi bir sorun yok kaza falan işlem görmedi :)

bende göremeyince dedim acaba işlem mi gördüki :D

mavi yerde işaretledigin kısımda etiket var ;) fotografın acısından biraz geride kalmış sanırım orada motor kodu yazıyor x16x falan, şase numarası yazıyore bi kaç numara daha yazıyor , kırmızı ile işaretledigin yerdede bi kaç numara olması lazım ama motor numarasına ulaşamadım daha :)

bende mavi ile etiketli yerde bir plaka var perçinli; onun üzerinde motor kodu ile başlayan kısım motor numarası ile son buluyor; şase numarasıda var; ancak o plaka ile birlikte motorun üzerindeki numarayı; sağ ön koltuğun kenarındaki numarayı ve ruhsattaki numaraları kontrol ediyorlar muayenede; eğer tüp işleniyorsa ek1 formuna motor numarasını motor koduyla beraber yazıyorlar; şase numarasınında önüne vol00 geliyor; ve paraflıyorlar; benim ruhsatta motor kodu ve VOL00 yazmıyordu; ek1 formunda düzelttiler ve yeni ruhsatta yazıyor; eğer motor numarasının etrafı yağlanmışsa muayeneden önce okunur hale getirmekte fayda var;hatta mümkünse motoru düzgünce yıkatın yağ akıntıları gözükmesin......

hobaa :S valla şu muayene işi bitiip bi lpg yi işletseydim içimrahat edecekti kendimi öss ye girer gibi hisediyorum yav :S

Ne marka lpg taktırdın? kaça taktırdın? memnunmusun? lt/km değerlerinide paylaşırmısın merak ettim.

az önce gittim ustama:) motor numarasının yerini gösterdi ve numarayı gözükür hale getirdi sağolsun :) zımparalamak gerekiyormuş

Sevgili arkadaşlar
Opel astra GL 1.4 i 1993 model arabanın saşe numaraı nerede abi ?? Motor numaraı bulduk fakat saşe nuamra bulamadım.(Yalnız ön panelde etiket var orada saşe numara yazıyor fakat başka yerde var mı acaba ) Thanks you...

Sevgili arkadaşlar
Opel astra GL 1.4 i 1993 model arabanın saşe numaraı nerede abi ?? Motor numaraı bulduk fakat saşe nuamra bulamadım.(Yalnız ön panelde etiket var orada saşe numara yazıyor fakat başka yerde var mı acaba ) Thanks you...

sağ ön kapının sağ yanında,halının yada varsa plastik kapağın altında diye biliyorum.

Geri