97 model 2000 motor opel vectraya sıralı sistem tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opelıne lpg taktıranlar

opelınızde lpg performansı nasıl etkıledı yakında
lpg de zamlanır vatandasa ucuz yakıt yok kanunu cıkıyormus
LANET OLSUN ICIMDEKI BU OPEL SEVGISINE

bu açtığınız konuyla ilgili forumda birçok benzer konu var..

keşke ARAMA butonunu kullansaydınız..

benim arabamda aldığımda lpg vardı.. lovato sıralı sistem.. performansı etkilemediğini söyleyemem... normal kullanımda anlaşılması çok güç ama. 0-100 ölçümlerimizde.. lpg'de arabanın 1 saniye kaybettiğini gördük..

valla bende 1 ay önce taktırdım ve performans hiç ayırt edilemez derecede süper yani

Hiç Ayirt Edemiyorum Bende Tartarini Var Memnunum

arkadaslar 97 model opel vectra var 2000 motor sehir içi 300 kusur yakıyo illallah geldi artık yani bi yere gitmeye kalksak hemen 50 ytl benzin alıyoz buda bizi usandırıyo araba cok güzel rahat ama cok yakıyo buna sıralı sistem tüp taktıralım diyoruz sizce hangi marka taktırmalıyız ii bisey arabayı yormucak ve bize maliyeti ne kadar olur+araba sehir içi ve sehir dısında ne kadar yakar bunu ögrenmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum herkese simdiden tesekkürler:good:

milano taktırmada 2 yıldan fazla arabaya binecem diyorsanda tartarini taktır yoksa brc takdır gitsin

bende ecotech marka var şehir içi 200-250 yakıo uzun yol 140-180 yakıo tavsiye ederim

arkadaşlar lpg ile ilgili açılmış hali hazırda birsürü konu var lütfen konu açmadan önce arama yapalım..

Geri