97 vectra 1,6 gl almayı düşünüyorum!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmety61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmety61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
97 vectra 1,6 gl almayı düşünüyorum!!
fakat aklımda bazı sorular var; yakıt tüketimi,arıza durumu, parça fiyatları gibi anlicanız bu arabayı alırsam artıları ne olur eksileri ne olur. kullanıcı arkadaşların yardımını istiyorum çünkü herkes kullandığı arabayı iyi bilir. ilginize teşekürler

hoşgeldiniz. Trabzon'da yaşamış biri olarak 1,6lt'den ziyade 2lt bir vectra b almanızı tavsiye ederim. ;) Trabzon2un neresindesiniz bilmiyorum ama 2lt bir vectra ile 10-11lt/100km civarı tüketiminiz olacaktır. 1,6lt ile de aşağı yukarı aynı olacaktır. küçük motor hacmine sahip araçlar daha çok şehir içi için tasarlanmıştır. kaldı ki vectra'nın zaten kasa ağır birde yokuşlar eklenince belki 1,6lt 2lt'den fazla bile yakacaktır.

alacağınız aracın yaşı gözönünde bulundurulunca illaki sorunları olacaktır. o yüzden 2000 lira fazla verin temiz bir araç alın derim ben. özellikle vectra b sorun çıkardımı arkası gelecektir elektrik aksamında. 2lt kullanıyorum. parça olarak sıkıntısı yok. hali hazırda piyasa dolaşan bir sürü b kasa mevcut. hatta bir o kadarda hurdacılarda yatan b kasa var :) parça sıkıntısı olmaz. temiz bir araba alın ve keyfinize bakın.

forumu araştırırsanız vectra b kasa ile ilgili daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

genel olarak okul-ev arası git gel 35 km civarı buda ilçeden ilçeye, o yüzden yakıtın 2000 motordan az olacağını düşünüyorum. almayı düşündüğüm araç 130000 de kazası falan yok diri duruyor yani. elektrik arızası demişsin örneklendirirsen sevinirim. birde uzun yolda 120-140 km arası gidilirse yakıt tüketimi ne kadar artar?

gl en boş versiyonu birde aynı fiyata 2.0 cd bulabilirsin donanım farkıda baya var

konuyu dağıtmak istemiyorum ama bütçe belli 12-14 bin arası. şu anda alabileceğim 97 laguna 2,0 rxt de var. kafayı yiycem napcam şimdi??

12-14 bin arası alınan vectradan pek hayır gelecegini düşünmüyorum açıkcası.bende lagunaya heveslenmiştim bir ara ama piyasası pek yok denilecek kadar bir araba.temiz bir corolla da alabilirsiniz o fiyata 1.6 motor GLİ veya XEİ modelini öneririm ki bu bahsettigim aracın piyasası cok canlı herhangi bir masraf çıkarmadıgı yönünde çok olumlu yorumlar duymussunuzdur belki cevrenizde kullanan varsa.ılla opel vectra diyorsanız da hem gidişi hem yakıtı hemde donanım bakımından gl yerine CD öneririm karar sizin saygılar

birde vectra sehir içi lpgde 30 kuruşdan aşağı yakmaz benim astra g bile 25-26 kuruş yakıyor sehiriçi yakıtdan yana astra ve vectra ekonomik bir araba değildir. fakat bakımlı ise hiçbir sorun çıkartmaz durduk yere bakımsızsa hergün sanayiye gidebilirsiniz bakımsız aracı toplamak pek fayda etmez dikiş tutmayabilir.

toyotalara baktım ama ondada klima yok yada abs yok benim alabileceğim fiyattakilerde. şehir içi 1,6 her zaman 2,0 dan az yakıyor bu dizellerde bile böle. bende 1,4 pejo var arkadaşta 1,6 i 30 var ben 100 liraya 450-500 km karışık gidiyom o benden daha az şehir içi gezdiği halde 350-380 km gidebiliyor. şu zamanda klimasız araba alınmaz güvenlik zaten önemli eee bu paraya napalım mecbur düşük model... benim dediğim 97 gl de abs ve klima var donanım olarak başka ne olacak?? :))

benım aracım resımdekı vectra 1.6 16 V suanda sehır içi 220 250 kuruş yakıyor. 2.0 lar daha fazla yakacaktır.ama performans açısındanda fark var çünkü vectralar gerçekten kasası ağır araçlar.benım aracım henuz 112 binde orjınal km. bakımlı bir 1.6 hiç bir sıkıntı cıkarmaz ancak daha iyi performans ve daha atik olması için kesinlikle 2.0 öneririm 1.6 nın performansıda azımsanamaz tabiki piyasadaki birçok 1.6 araçtan iyi bir performansa sahip.benım aracımda klima abs airbag var gl serisi. Cd lerde ek olarak genelde çift airbag 4 cam otomatik sunroof donanım farkı bulunuyor

Son düzenleme:
Geri