- Konuyu Başlatan
sağol kardeşim Allah razı olsunHayirli olsun mehmet abi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol kardeşim Allah razı olsunHayirli olsun mehmet abi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler kardeş sağolasın ... İnşaAllah bineriz. Savaş Abi gerçekten çok iyi ve titiz kullanmış. Arkadaşlarım çok beğendiler. Orijinal bir araba almışsın diyorlar. Bugün atiker marka LPG taktırdım şehiriçinde herhangibir güç kaybı hissetmedim.Olsada pek önemli değil 136 beygirlik bir araç.Hayırlı olsun mehmet abi, seni hiç üzmeyeceğine eminim bu aracın.
Ailenle birlikte uzun yıllar binersin umarım.
Teşekkürler kardeş sağolasın ... İnşaAllah bineriz. Savaş Abi gerçekten çok iyi ve titiz kullanmış. Arkadaşlarım çok beğendiler. Orijinal bir araba almışsın diyorlar. Bugün atiker marka LPG taktırdım şehiriçinde herhangibir güç kaybı hissetmedim.Olsada pek önemli değil 136 beygirlik bir araç.
Teşekkürler kardeş sağolasın ... İnşaAllah bineriz. Savaş Abi gerçekten çok iyi ve titiz kullanmış. Arkadaşlarım çok beğendiler. Orijinal bir araba almışsın diyorlar. Bugün atiker marka LPG taktırdım şehiriçinde herhangibir güç kaybı hissetmedim.Olsada pek önemli değil 136 beygirlik bir araç.
Karabük te Kemaloyman sanayide Halit Usta var.Çocukluğumdan tanıdığım birisi her türlü konuda garanti verdi.Zaten eskiden beri arıza oldumu ona yaptırıdık.Gerçi katır Osman da bizim mahallenin çocuğu onu da çok iyi tanıyorum.Katir osmana'mi taktirdin abi
HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lpg yi 1050 TL ye taktırdım.Sızdırmazlık 35 TL imiş.muayene 165 TL. Egzos da 35 TL dediler 200 TL sigorta tutuyormuş henüz yaptırmadım 50 TL plaka tutar baya masraf oldu.Kredi kartını doldurduk.Km de 30 kuruş yakarsın dediler.Deneyip paylaşırımBi mahsuru yoksa lpg kaça maloldu mehmet abi?
Bunu yazdığın iyi oldu.Yücel ustayı.Abinin dükkanı ??? o neyle meşgul.? Zaten bir ara Bilgin' ve babanı ziyaret edeceğim yada 17 sinde geldiğinde beraber ziyaret de edebiliriz.Hayirlisi olsun abi opelden anlayan bi motorcu ararsan yucel abi var babamin arkadasi. Bizim opellerin hepsine o bakmistir. Safranboluda usta gozuyle baktigim bir abimizdir. Ozdemir oto. Tam karsisindada abimi dukkani var.
Abim kaportaci abi. Allah dusurmesin abimin dukkana 17 si kesin geliyorum haberlesiriz abi