Şimdi benim ön kaput yanık Sitemiz üyelerinden Berkay a gideceğim baksın olursa ne ala düzelme şansı varsa yoksa ya boya yada kaplama yaptıracağım... pis pis durmasından iyidir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce fotoğraf çekin.En mantıklı olanı yaparsın insanın içi açılır güzel olur kaplama yada boya hangisi içine sinerse artık üstadımŞimdi benim ön kaput yanık Sitemiz üyelerinden Berkay a gideceğim baksın olursa ne ala düzelme şansı varsa yoksa ya boya yada kaplama yaptıracağım... pis pis durmasından iyidir...
Tabi işi bilen yönlerdirirse daha iyi olur.Benim araçta beyaz güneş yanığı olmuyor beyaz renkte ama etek altı kapı kenarlar bide 2 çamurlukta bende paslanma başladı malesef.İçim hiç rahat değil gözükmüyo ama şu durumları düzelteyim onları yaptırmayı düşünüyorum.
Berkay boya işi yada koruma işi yapıyorsa bendemi götürsem aracı ona acaba tecrübesi var anladığım kadarıyla iletişim bilgisi varmıEvet ya beyaz renk araçlarda o sıkıntı var. Paslanma başlarsa artık kusmaya başlar her yerinden... her güzelin bir kusuru dedikleri olay bu zaten.
Tşk.ederim ben arkadaşla özelden iletişime geçmeye çalışayım.Götüreyim bi baksın ramazandan çıkınca inş.yaptırmayı düşünüyorum.İşinde uzman belli