99 Astra stejın vagon nasıl bir arabadır bilgisi olan varmıdır yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Musti1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Musti1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sketch-1524244243355.webp

@Musti öncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam. Şimdi bu araçların sedan ve hatcback versiyonları çok popüler durumda ancak sw dediğimiz stationwagon modelleri piyasada oldukça az bulunuyorlar. Satmayı planladığınızda zorlanabilirsiniz. Onun dışında genel olarak iyi araçlardır temizini bulursanız çok fazla sorun yaşamazsınız. Bence sedan modelini almalısınız.

Bende bu araçlar için iyi yorumlar duydum..

• Beğen
Tepkiler: Musti1
Tesekkür ederim Hasip.
Ben genis bir aileyim bagajı geniş kullanıslı oldugu için bunu düsünüyorum satmak sorun degil yeter ki motor performansı iyi olsun onu merak ediyorum.

Sw araclarda Tofaş Kartal ve Reno SW dışındaki araçlar kabul görmedi Anadolu' da.:) Avrupa ve Amerika da durum malum. Aile aracı olarak sw kullanılıyor. Sedan bizdeki kadar gözde değil. 2. El kaygınız yoksa ve araç temizse kesinlikle alınır, o geniş bagajın keyfine varılır. Sw nin sedana göre artısı vardır eksisi yoktur diye biliyorum. Yakıt ise aman aman fark etmez zaten.

Piyasada toros tofas cok tutuluyor ama sanayide onlar dolasıyor😊
o yüzden opel arastırıyorum biraz daha iyi olur zannediyorum insallah yanılmam.

Yanlış anlaşılmasın. Kartal ya da toros tavsiye etmiyorum. Bizim insanımız bu iki araç dışındaki sw leri sevmedi demek istedim. Astra sw iyi bir aile aracı tercihi olur.

Sw lerde Opel dışında Vw de öneririm..

Bence Combo / Doblo tarzı hafif ticari araç alıp her sene muayene derdiyle uğraşmaktansa, SW alıp otomobil gibi dertsiz sorunsuz ve hız sınırı daha yüksek şekilde kullanmak daha mantıklı. Arkadaşların dediği gibi temiz araç bulursanız keyfini sürersiniz. Hem bu kasa hemde bir alt F kasa çok kullanışlı ve sağlam araçlardır ve tavsiyedir. Bende şahsen bir sonraki aracımda ya SW yada SUV tercih edeceğim, zira aile büyüyor :)

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Musti1 ve Hasip
Bende partner var zaten. masrafı biraz agır oluyor sqtıp sw almak istiyprum

Geri