K14NET hakkında bilgisi olan lütfen yardım

Satışta sorun olmaz motor numarası bloğa işlenebilir. Fakat yeni Motor belki Revizyonlu 0,50 Piston var Kapak işlemli kim bilir.. Kendi bloğunuzu keşke tamir ettirseydiniz.

Rölanti dalgalanması nedeniyle blok çatlatıp yeni motor koyduran ustanın ümüğünü sıkmak gerekir.

Hiç güven vermedi tekrardan geçmiş olsun. Bloğu krankı alsaydınız keşke kaç lira tuttu bu arada.
Satışta şöyle bi sorun olabilir diye düşünüyorum normalde motor no a14net ile başlıyor şimdi k14net ile başlayacak ve motor farklı olduğu için mühendis gerekecek mi onu da bilmiyorum.

Dediğiniz gibi kücük bi sorun yüzünden başımıza bir ton bela aldık 😂
Motor yurtdışından sıfır geldi iyice inceledim bende içini göremedim tabii ama dıştan sıfır gözüküyordu.

Toplam herşeyiyle 150-200 arasında tutmuştur sensörler falan ama

Satışta şöyle bi sorun olabilir diye düşünüyorum normalde motor no a14net ile başlıyor şimdi k14net ile başlayacak ve motor farklı olduğu için mühendis gerekecek mi onu da bilmiyorum.

Dediğiniz gibi kücük bi sorun yüzünden başımıza bir ton bela aldık 😂
Motor yurtdışından sıfır geldi iyice inceledim bende içini göremedim tabii ama dıştan sıfır gözüküyordu.

Toplam herşeyiyle 150-200 arasında tutmuştur sensörler falan ama

Sıfır motorsa sorun olmaz. Doğrudur Sandık motor fiyatları 180-190.000 lira civarındadır. Demek ki kendi motorunuzu işçiliğe saymış usta. Allah kaza bela arıza vermesin.

Sıfır motorsa sorun olmaz. Doğrudur Sandık motor fiyatları 180-190.000 lira civarındadır. Demek ki kendi motorunuzu işçiliğe saymış usta. Allah kaza bela arıza vermesin.
Çok teşekkürler sizlere de

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Geri