99 Model Vectra Hakkında bir soru..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rainbowx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Efe bey verdiğiniz bu bilgi için, birde şunu sorayım, aracın alarmı var ancak sağ ön kapı algılamıyor ve açılıp kapanmıyor, el ile yapmak durumunda kalıyorum. Bu problemi Oto Elektrikçileri mi giderir ? Akşam basıp kapattım, şimdi açılmıyor hiç ?

Güzel bir elektrikçi üstesinden gelir , benim cam çalışmıyordu hem ortadan hemde kendi kolundan servis cam motoru dedi 150 tl dedi diğer servise gittim kapıyı açıp pas sökücü sıktı hala catır catır kullanıyorum para bile vermedim. Belki ufak bi sorundur bu örnegi o yüzden verdim. klima konusunda arkadaşıma katılıyorum düşük devirde açın. yüksek devirde zararlı olabilir.

bir dügm e fazla para tutmaz yani tamiri bence 50 tl yi gecmez size tavsiyem bunda acemiligi gecirin cd ye cevirin aracı :) hayırlı olsun bu arada arcınız :)

Kardeşim Gls'de güzeldir , kafasını çelme milletin :D

Kardeşim Gls'de güzeldir , kafasını çelme milletin :D

:D Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bugün itibariyle plaka da tamam, ruhsatta.. Şükür bi işi kalmadı, sadece kasko yaptırmam söyleniyor etrafımdan bende katılıyorum bu düşünceye ( belki eski diye bazıları yaptırmıyordur ama ilk araç olunca sanki Bugatti almış gibi oluyo insan :) ] kasko yapan firma sanırım zor bulacağız, 10 yaş üzeri çünkü araç.. Hayırlısı..

Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız binin :D

Amin, teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun..

Geri