99 vectra cd 2000 motor araç hakkındaki yorumlarınız

sarizeybek1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
99 vectra cd 2000 motor araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

136 bg bır arac donanımı guzel sıralı sıstem lpg de varsa degme keyfıne
bende 97 sıne bınıyorum..

motor güzel güclü denebilir ama kasayı ilk kalkısta titretiyo. asılamıyor fazla. zaten vectralar uzun yol için ideal araclar. şehir içi için pek uygun değil. hem yakıt olarak falza yakar hemde kasa çok agır kalır. ilk hamleleri pek atik değildir düşük devirde. ama sağlam motordur.

6 yıldır kullanmakta olduğum araç 99 vectra cd 2.0
her açıdan iyidir.. yakıt olarak neredeyse 1.6 kadardır en ekonomik 2.0 denebilir...
22 saniyede 200e çıkabilir... . vites aralıkları uzun olduğundan kaynaklanan şehir içi sıkıntısına değinilmiş çok sorun olmuyor ama uzun yolda süper oluyor
3. viteste 165 4. viteste 220 yi görürsün

motor güzel güclü denebilir ama kasayı ilk kalkısta titretiyo. asılamıyor fazla. zaten vectralar uzun yol için ideal araclar. şehir içi için pek uygun değil. hem yakıt olarak falza yakar hemde kasa çok agır kalır. ilk hamleleri pek atik değildir düşük devirde. ama sağlam motordur.
otomatik mi senin araba??

bizdede 99 model vectra cd 2000motor vardı. Arkadaşların dedikleri gibi. Şehirler arası geçmediğin araç kalmaz. Her koşulda köpek gibi asılır araba. Ama şehir içinde dedikleri gibi vites aralıklarında dolayı dezavantajlı. Yakıt olarakta dedikleri gibi çok yakmaz ama masraflıdır.;)

6 yıldır kullanmakta olduğum araç 99 vectra cd 2.0
her açıdan iyidir.. yakıt olarak neredeyse 1.6 kadardır en ekonomik 2.0 denebilir...
22 saniyede 200e çıkabilir... . vites aralıkları uzun olduğundan kaynaklanan şehir içi sıkıntısına değinilmiş çok sorun olmuyor ama uzun yolda süper oluyor
3. viteste 165 4. viteste 220 yi görürsün

Arkadaşımızın dediğine katılıyorum.Bendeki vectrada 2.0 cd.Çok memnunum.Şehir içi trafiğine yakalanmazsan harika araç.Dar mesafelerin değil uzun mesafelerin arabası.Kaptırdın mı alır başını gidersin.:D Yolda da geçmediğin araç kalmaz.En çok hoşuma giden tarafı ise hız yapsan dahi güven vermesi.Aracın kasasının büyük olmasından ötürü yaptığın hızı da farkettirmiyor.Camlar kapalı ise dışarıdan hiçbir ses duymazsın.Hatta araba çalışıyor mu çalışmıyor mu onu bile farketmezsin.Vites aralıkları uzun.2. viteste 110-120'yi görür.1.6 motor 2.0'a göre fazla yakar.Kalkışı da ağır olur.Temiz şöyle 2000 cc bulursan kaçırma derim.Yıpranmamış olması önemli.Güzel bir vectra tadından yenmez.:good:

ya bende gümüş gri opel cd 2.0 buldum km 120.000 de temizde bakalım ne yapacaz.96 toyota var takas için üste 1.500 ytl isitediler taki lpg de taktıracam.benim arabanın sağ kapılar değişti.değer mi bilmem.lpg de ne yakıyor?

senin arabadan fazla yakmaz tüp olarak hesaplarsan yarı yarıya farkediyor sıralı lpg de yani 300kuruş yakyorsa 150 yakar km de tüp takınca yüzde 50 ye yakın tasarrufun olur

donanım ve fiyat olarak baktığında piyasadaki en iyi seçenek..

Geri