99 vectra cd 2000 motor araç hakkındaki yorumlarınız

ya bende gümüş gri opel cd 2.0 buldum km 120.000 de temizde bakalım ne yapacaz.96 toyota var takas için üste 1.500 ytl isitediler taki lpg de taktıracam.benim arabanın sağ kapılar değişti.değer mi bilmem.lpg de ne yakıyor?

Km si çok da fazla değil.200.000 i devirmiş araçlar da çok piyasada.Genelde zaten 100.000 km yi bulmuş araçlar piyasada epeyli fazla.O yüzden eğer motorda yıpranma yoksa korkmadan al.Nice az km yapmış fakat çok yorulmuş arabalar da var.Buna dikkat etmek lazım.Km nin çok olması tek kriter değil.Motorun yıpranma payına bakacaksın.Arkadaşların dediği gibi piyasada bu fiyata bu güveni ve konforu verebilen istisnai bir araçtır opel vectra.;)

benım arac 240000km de bır kurusda masrafı yok herseyını kendım kontrol ederım km okadar takmayın general motor bu 350000 bıle yapar

hundailer bile 400000 km garantisi veriyor motora. gm mi veremiyecek o kadar :D

''La mise au point de l'Opel Vectra B a nécessité 7,7 millions de kilomètres d'essais''
türkçesini bilen varmı?

olamazmı metnin tamamı:

La mise au point de l'Opel Vectra B a nécessité 7,7 millions de kilomètres d'essais. Ces tests ont débutés à Cruz Alta au Brésil, puis se sont poursuivis en Arizona avant de bifurquer vers.... Tokyo! Là, 10 000 kms ont validé la climatisation.

Ensuite, Opel a effectué un circuit de 16 kms à Los Angeles. Au programme, 860 feux, 152 000 coups de frein, autant de débrayages, et 33 500 passages en 1ère!

Puis la Vectra B a souffert sur les pistes d'essais Opel de Dudenhofen dont l'anneau de vitesse a été intégralement resurfacé (70 000 tonnes de béton recyclé).

Ecologie oblige, Opel signale que : "Ce centre accueille le plus vieux pin de la région et nous avons installé au bord des pistes 350 nids d'oiseaux".

vallaha ben turk mılletını anlamıyorum
avrupada yok boyle bırsey bızde kapıyı vursan araba hurdaya cıkıyor
240bındekı arac tıkır tıkır gıdıyor motormu ındırecez goren abı cok yol yapmıssın dıyor motor ıster dıyor mıllete anlatamazsın ısteee

haklısınız arakdaşlar millete laf anlatma derdimiz olmasa.her şeye binilir.psidia tavsiye ediyorsun yani km 120.000 de

Geri