99 vectra gt kumandadan cam kapama yardım lütfen

ismail322

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
99 model vectra gt aracımın uzaktan kumandasından cam ve sanroff kapatamıyorum aynı işlemi 97 vectra da denediğimde kumanda dan kapı kiltleme tuşuna basılı tuttuğumda 4 cam dahil sanroff u kapatıyor sorun neyden kaynaklanıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar litfen yardım:sorry:

99 model vectra gt aracımın uzaktan kumandasından cam ve sanroff kapatamıyorum aynı işlemi 97 vectra da denediğimde kumanda dan kapı kiltleme tuşuna basılı tuttuğumda 4 cam dahil sanroff u kapatıyor sorun neyden kaynaklanıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar litfen yardım:sorry:

normalde benim bildiğim onu ya role koyup yapıyolar yada tech 2 ile proğram ile yapıyolar bende hepsi kapanıyo ama o alarmın özelliği yada senin araçta o özellik varsa da biliyorsundur belki kutup başı söküldüğünde reset oluyor camlar kapalı konumda iken kontak açık tabi cam butonlarına ön ve arka ayrı ayrı kapatma yönünde 5 sn basılı tutunca tekrar aktif oluyo. belki böyle bi sıkıntı vardır.

tşkrler denicem

ben tech2 ile baktırdım. ustam yapılamıyor dedi. hatta omega olarak girip dene demiştim o da olmuyor demişti.

Benim aracta da aynı problem var kontak acık konumda kapıları acıp kapatıp kumandayı tanıtıyorum dısardan cam acık konumda kapıyı kıtlıyorum sonra tekrar kılıtleme tusuna basıp sıstemı kuruyorum tekrar uzun bastıgımda camların kapanması gerekıyor ama kapanmıyor kapı uzerınden anahtarı cevırırsem ıslem gerceklesıyor soylenenlrı denedım ama yapamadım.

Merhaba
önca anattarı kontağa sok. Sonra her cama aç ve kapat. Katma esnasında cam kapandıktan sonra 30 sn kapatma tuşunu basılı tut elini kaldırmadan. Bunların hepsini yaptıktan sonra kontağı kapatıp tekrar aç. kontak açıkken açma ve kapama düğmesine bas anattarın. Eğer hafızadan düşme olmuşsa bunlar yerine gelecektir. Bende de aynı araçtan var. Daha dün yaptım bende. Aynı zamanda çift kilitleme yapabiliyor 98 vectra gt ler. Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin. Düzeltene kadar atla karayı seçtim bu uçağı ve hala uğraşıyorum :)
siberdin@hotmail.com

Merhaba
önca anattarı kontağa sok. Sonra her cama aç ve kapat. Katma esnasında cam kapandıktan sonra 30 sn kapatma tuşunu basılı tut elini kaldırmadan. Bunların hepsini yaptıktan sonra kontağı kapatıp tekrar aç. kontak açıkken açma ve kapama düğmesine bas anattarın. Eğer hafızadan düşme olmuşsa bunlar yerine gelecektir. Bende de aynı araçtan var. Daha dün yaptım bende. Aynı zamanda çift kilitleme yapabiliyor 98 vectra gt ler. Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin. Düzeltene kadar atla karayı seçtim bu uçağı ve hala uğraşıyorum :)
siberdin@hotmail.com
tmm kardeşim denicem sağolasın

dediğiniz işelmleri yaptım fakat hiç bir değişiklik olmadı başka yapabilceğim bişey varmı

Geri