volvoyla ugrasma parcası pahalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eftamintokofti' Alıntı:s40 2.0 t ler 200 hp değildir, eskileri 163 eski kasanın makyajlısı 165 hpdir. t4ler yüksek basınçlı versiyonudur 200 beygirdir, değil gt ile cdx 2.5la bile performans olarak karşılaştırmak yersizdir.. nitekim 165lik volvo da 150lik b gtden daha üstündür performans olarak. ancak volvonun bir gömlek üstün olduğuna katılmıyorum şöyle ki, s40 sahibi olarak ve neredeyse full donanıma sahip olmasına rağmen parça - işçilik kalitesi olarak benim vectra b ile fark göremiyorum. her iki araç da kendilerine has güzellikleri olan araçlar. bunun dışında güvenlik olarak volvonun üstünlüğü tartışılmaz, çok dolu olmayan bir s40 bile en fazla airbagli vectradan daha fazla güvenlik donanımına sahiptir. 2.0T otomatiğin yakıtını sorucak olursanız, araç her gün iş trafiği saatlerinde feneryolundan kartala, kartaldan feneryoluna geliyor. ortalama tüketim 8.3 lt / 100 km... Başka merak edilen varsa cevaplarım
tüp şart kardeşim şartM@honi' Alıntı:Tabiki Vectra ama Tüpsüz vectra S40 ta çok baba araba ama GT nin yanında karizması falan yok aile arabası gibi duruyo forumda vardı bi ara bi tane GT 87 000 km de miydi neydi onu kaçırmasaydın LND
coRSac' Alıntı:S40 T yazmıssın ama T4 den bahsediyorsun galiba.Gt ile T4 kıyas bile edilmez temizinden t4 bulursan kacırma kalantor arabasıdır satan ilk sahibisi ise ucuz da verir bakımınıda tam yaptırmıstır.Zaten çok binmezsin en fazla 20 bin km bineceksen volvo al derim ama bi 5 sene daha binerim bi 100 bin daha deviririm dersen ozman vectra al...