99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

gt_vectra_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:pon: bildiğiniz gibi gt 4 silindir 150hp bmw 320ide 6silindir 150hp _? arkdsla iddaya girdik kapıscaz
ben kendıme güvenıorum ama bide dusunuorum bmw 6 silindir bu silindir farkı kendını cok bellı edermı. bmwyi sürdüm aman aman bı kalkısı yok gıbı. belli bir devirden sonra gercekten iyi gidior.
iddaya gırdık bakalım hangımız alacaz. kalkısla varıs mesafesi 3 kg falan olması lazım...
tabi en önemli faktör sürücüdür ama sizce kim alır _?

bence vectra GT alıcaktır ama 200 üstü hızlarda bmw yaklaşmaya başlayabilir,,,bu arada bmw nin 0-100km si 9.9sn ,,,vectra gt nin ise 8.9sn,,,fabrika verileri böle en azından............sanırım mesafe 3km demişsin,,benim görüşüm vectra alıcaktır...............

Sürücüye bağlı ama bence Bmw

gt alır bence 156 hp gt hemde önden çeker iyibi start alırsa hele bmw nal toplar.

walla ins. yag nal teneke allah ne verdıyse toplattıracam.
ama dediğiniz gibi önemli olan kalkıs. önden cekısın bı avantajı olmadır dıe dusunuorum ... tabiki sürücü cok önemli ama teknik verileride unutmamak lazım

gt alır bence ii bir kalkıs yaparsan bmw arkandan nal toplar ama sürücüye bağlı her şeyy...

ikiidside 150 hp ama arkadan çekişli arabalar aynı beygirdeki rakiplerine göre çalimsiz kalıyo

şuda bi gercek 6 silindir li bi arabanın torku senden çok fazladır buda dmektirdi km uzarsa bmw gt yi malesef yer

drag rolling tarzı birşey olsa gt alır gider ama

siz 3km resmen sprint yapıyosunuz :(

biraz rampalı(yukarı) falan bir yol sec bari cevre yolunda düzlükte ve rampa aşagı tork çok etkili

Geri