99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

320 ler için iyi gidiyo diyolar ama vebtra gtde hiç kötü gitmiyo ya kafa kafya biter yada alırsın. esit arabalar gibi çönkü .tc yi devreden cıkarmayı unutma arabayı resmen kesiyo tc

Gördüğüm kadarıyla kimsenin hesaba katmadığı bir nokra var.GT önden çekişli, BMW arkadan itişli.Bu durumda ikisi de 150 Hp olmasına rağmen BMW'da lastiğe aktarmada epey bir kayıp olacaktır...

yahu binmesem bmw ye inanıcam:D
nasıl bir motormuş bu yahu teknik verilerinin hemde fabrikasının verilerinin bu kadar üstüne çıkabiliyo nasıl bir sihirdir bu.

hayır gaza geldim ben Corsa_N la demekki 150 160 lık lara kafa tutabilirim:D:D:D

:alkis: :good: :pon: :yahoo: :bisiklet:

Gördüğüm kadarıyla kimsenin hesaba katmadığı bir nokra var.GT önden çekişli, BMW arkadan itişli.Bu durumda ikisi de 150 Hp olmasına rağmen BMW'da lastiğe aktarmada epey bir kayıp olacaktır...

Kanka mesafe 3km!!

Bu kadar mesafede araçlar max.hızlarına ulaşırlar,bu durumda hangisinin son sürati iyiyse o kazanır

bı keresınde trafıkte 320 ıle kapıştım tamda işıklarda tabı benımkı gls 2000 motor vectra b tuplu tupte bastım kayboldu arkada.ama arkadan bı geldı anlatamam trafık sayesınde sürüşten geçtım bence mesafe ıyı 3 km alırsın.duzde bmv abı manyak makına bunlar duz yolda uçuyor...bmv..

esmer28 :D alemsin bilader...
bu arada 320nin son suratı kac bide düz yolda ucar demıssın
anladım bızımkısı sadece virajlı yoldamı gıdıor _? :D

sanırım bmw ama yarış mesafesini uzun tutarsan v6 bmw daha çok yakıt harcayıp elbet senden önce duracaktır :)

Geri