:good::good:kesinlikleeillede gazlıyacam dersem tabiyki düz vites.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good::good:kesinlikleeillede gazlıyacam dersem tabiyki düz vites.
Arkadaşlar konu içerisindeki olumsuz yönde tartışmaya yol açacak tüm mesajlar silinmiştir.Lütfen gereken hassasiyeti gösteriniz.
Keyifli forumlar.
Gerek yok böyle şeylere zaten...Hiç birimize de yakışmıyor...Sadece etkiye tepkiydi, geldi geçti...Kimse kusura bakmasın...![]()
yalnız tepki gereğinden biraz sert oldu. Oktay abiye yapıcı tutumundan dolayı teşekkürler. vitesler farklı olsada aynı merete biniyoruz işte, gönüller bir olsun.Gerek yok böyle şeylere zaten...Hiç birimize de yakışmıyor...Sadece etkiye tepkiydi, geldi geçti...Kimse kusura bakmasın...![]()
yalnız tepki gereğinden biraz sert oldu. Oktay abiye yapıcı tutumundan dolayı teşekkürler. vitesler farklı olsada aynı merete biniyoruz işte, gönüller bir olsun.
Halamların otomatik aracı 206.Geçen sene karlı bi kış günü nişantaşından şişli yoluna doğru -arkadaşların hatalı yönlendirmesi sağolsun- dik bir yokuştan aşşağı iniyorduk.Araba kar modundaydı.Arkamızdan da taksiyle diğer arkadaşlar geilyordu.yokuşun tam dibinde taksi vardı ve bizim araç hızlanmaya başladı.Mecburen çok ufak frene dokundum ancak araç hemen kendini saldı ve kaymaya başladık.Korna sellektör sağolsun taksici anladı ve trafiği keserek önümden çekildi.Arkadaki taksideklerde en ufak hareket yok adam 1'e almış aheste aheste iniyor.Bilmiyorum belki de ilk defa otomatikle kardaki tecrübemde yanlış mı yaptım ama çok da bi şansım yoktu o yokuştan aşşağı inerken.