__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabikide manuel vites ..manueli tek geçerim..arabama ben hükmederim..aragazi vermeyince olurmu..araç sollarken bide..otomatikçiler bence luna parka abi..çarpişan otolara binsin ...otamatik acemi işi...

Erkek adam manuel vites kullanır :)

manuelcilerin konusunun hortlatılmaya ihtiyacı var:D

hort hort

Her zaman manuel... araç kullanırken sol el direksiyonda sağ el viteste olmazsa olmaz...

6 ileri manuel vites de geçir geçir bitmiyor:D:D

forever düz vites. gücü hissetmek için

öncelikle tüm opelcilere selam arkadaşlar,91 model tempram vardı geçen hafta sattım ve çok uzun zamandır bir opel vectra(96-97-98-99 model) almayı düşünüyorum,açıkçası tempraya yaptığım masraf bir opel vectra fiyatına tekabül etmesine rağmen bir türlü düzelmedi,neyse 14000 ytleye kadar 2-3 sene rahatça ve masrafsız binebileceğim bir 1.6 gl almayı düşünüyorum,bilene sormak lazım babında sizlere danışayım dedim

istanbul değil dunyanın neresi olursa olsun ille de manual.. ben hız sabitleyicisini bile kullanamıyorum ya... hele çoğu kişinin dediği gibi ara gazının sesini duymam gerekiyor, bosuna mı çif egzost taktırdık... :)

öncelikle tüm opelcilere selam arkadaşlar,91 model tempram vardı geçen hafta sattım ve çok uzun zamandır bir opel vectra(96-97-98-99 model) almayı düşünüyorum,açıkçası tempraya yaptığım masraf bir opel vectra fiyatına tekabül etmesine rağmen bir türlü düzelmedi,neyse 14000 ytleye kadar 2-3 sene rahatça ve masrafsız binebileceğim bir 1.6 gl almayı düşünüyorum,bilene sormak lazım babında sizlere danışayım dedim

biraz daha ekle bir şeyler yap, satlık ilanları bölümünde vectra b gt var onu al.

http://www.sahibinden.com/_en_temiz_gt_-02WQQaXQQ23900723WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
ne kadar guvenli olmasada bir elin viteste olması ve surekli vites değişmesi kadar keyifli bir suruş bilmiyorum. Manuel FOREVER :)

Geri