__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
varmi manuel gibisi

alemin krali manuel vites. Araba kullanmanin keyifne hazzina variyor insan yaa :)

daima hep manuel vites kullanmayı severim ve vazgeçmem de :) araba kullanmanın zevki, manuel olunca çıkıyor yoksa diğer türlü olmuyor :)

tır sürmek lazım 12 vitese kadar yolu varmış sürerken zevkten 4 köşe olur herkes :)

tır sürmek lazım 12 vitese kadar yolu varmış sürerken zevkten 4 köşe olur herkes :)
%20 uyarım var, onu da bu lafı söylediğim için almıştım, hem otomaikçilein manuel konusunda ne işi var yaa? bak elime değnek alıp hepinizi kovalayacam haaa!

selamün aleyküm, ben otomatik sevenler derneğini arıyodum, nerde acaba bilen varmı.

selamün aleyküm, ben otomatik sevenler derneğini arıyodum, nerde acaba bilen varmı.

...ve aleyküm selam...

100 metre kadar ileride solda. Şimdi oradan geliyorum. Adamlar kocaman tabela yaptırmışlar. Masa-sandalye de koyacaklarmış. Sanırım, "Bir el ve bir ayak boşta kaldı diye tembellik yapmayalım; bir şeyler yiyip içelim, olmadı 2 el tavla atalım" diye düşündüler.

...ve aleyküm selam...

100 metre kadar ileride solda. Şimdi oradan geliyorum. Adamlar kocaman tabela yaptırmışlar. Masa-sandalye de koyacaklarmış. Sanırım, "Bir el ve bir ayak boşta kaldı diye tembellik yapmayalım; bir şeyler yiyip içelim, olmadı 2 el tavla atalım" diye düşündüler.

:D abi süperdi ya :D:D

Geri