nıce yıllara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye yaYazık...Başına geleceklerden habersiz nasılda seviniyor garibim...
niye ya
allah düşmanımın basına vermesın kırmızı alanlarıOkulun bitsin, Askerliği de yap, gel..İş derdi başlar...Hadi torpil filan derken bi de iş bulursun, aile başlar hadi evlen demeye...Senin bulduğunu onlar istemez, onların bulduğu seni çekmez...Al sana bi dert daha..Hadi diyelim ki o olayları da aştın bu sefer düğün dernek derdi..O da bitti borç gırtlakta, hatun tuz der, için cız der..Çoluk-çocuk derken hayal olmuş 2.0 turbo bertone.. Keşke hep 18 de kalsaydım dersin benim gibi...Hayat sana güzel...
Okulun bitsin, Askerliği de yap, gel..İş derdi başlar...Hadi torpil filan derken bi de iş bulursun, aile başlar hadi evlen demeye...Senin bulduğunu onlar istemez, onların bulduğu seni çekmez...Al sana bi dert daha..Hadi diyelim ki o olayları da aştın bu sefer düğün dernek derdi..O da bitti borç gırtlakta, hatun tuz der, için cız der..Çoluk-çocuk derken hayal olmuş 2.0 turbo bertone.. Keşke hep 18 de kalsaydım dersin benim gibi...Hayat sana güzel...
astra sen bakma bu Neo nun sölediklerine !! Neo niye moral bozuyosun oğlum bak benim okulum bitti ailem askerliği yap gel demedi, master yap dediler. Evlende demediler,hatta babam hayatının hatası olur evlenmek diyo ki haklı sanırım. İş konusunuda çözdüm. Tek yerde haklı Neo, oda kırmızı ile çizdiğim yer hemde her zaman
Herkes Senin Gibi Burjuva Değil BuzOğlan...
Fatih'te, Benim Gibi Anadolu Delikanlısı...
anadolu delikanlısı gece memleketıne donuyor