A Kasa Vectralar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 11542

Bilgi Girilmemiş
A Kasa Vectralar Buraya

A Kasa vectraların toplanma yeri olsun istedim....

En azından birbirimize yardımcı olacağız bir yer daha olur....

Nasıl olsa klasik olduk artık:alkis:

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende burdayım.

Hepinize selemlar. Bende sizlerle beraberim.

Valla bana vectra (b kasa) veya (c kasa) vın gelir. Vectra (A kasa) ekonomidede, güçtede, hızdada, sağlamlıktada opelin efsane kasası.

Son düzenleme:
A Kasa vectraların toplanma yeri olsun istedim....

En azından birbirimize yardımcı olacağız bir yer daha olur....

Nasıl olsa klasik olduk artık:alkis:
çok iyi olmuş böyle bi sayfa açman bende vectra a cıyım :) 93 model vectra 1,8 s var yeni aldım ama bi sorunla karşılaşıyorum her sabah size sorayım istiyorum lpg ile her sabah 2 marşta çalışıyo normalmii benzinde hiç bir sorun yok :(

Aynı sorun bende de var ....
Onun için 2 veya 3 sefer kontağı açıp kapatıyorum karbüratöre gaz gelsin kolay çalışsın diye...

çok iyi olmuş böyle bi sayfa açman bende vectra a cıyım :) 93 model vectra 1,8 s var yeni aldım ama bi sorunla karşılaşıyorum her sabah size sorayım istiyorum lpg ile her sabah 2 marşta çalışıyo normalmii benzinde hiç bir sorun yok :(

Aynı sorun bende de var ....
Onun için 2 veya 3 sefer kontağı açıp kapatıyorum karbüratöre gaz gelsin kolay çalışsın diye...
her sabah ben bunlamı uğraşacam yaaa bu arabayı değiştirirsem bi bu yüzden değiştiririm zaten yokmu bunun bir çözümü nasıl yapıcazz

Normaldir. Zaman zaman bizlerdede oluyor. kontağı açınca biraz bekleki karbüratöre gaz gelsin; veya, kontağı açınca gaz pedalına birkez sonuna kadar bas çek sora marşa bas.

her sabah ben bunlamı uğraşacam yaaa bu arabayı değiştirirsem bi bu yüzden değiştiririm zaten yokmu bunun bir çözümü nasıl yapıcazz

Sabahları ilk çalışmada otomatik jikle devreye girer otomatik jiklen çalışmıyorsada araba geç çalışabilir. Sorunu sadece sabahleyin ilk çalıştırmada yapıyor ısınınca yapmıyorsa otomatik jikleni kontrol ettir ve ayarlat sorun düzelir.
:good:

Geri