A Kasa Vectralar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bende birşey sorayım. Bizim araba bordo renk ancak arabanın dış aynası bordo değil bazı araçları görüyorum araba ne renkse aynasıda o renk ?

Birde elinde türkçe kullanım kılavuzu olan varmı ?

Haa bu arada bizim 1.6 Sun model araç 7 yıllıkken (93 modeldir) çok iyi bir şöför babamın yanında 195 km hıza çıkmış.Ortalama 75-80 beygir arası bir araç için iyi bir hız :)

Çoğu gördüğüm A kasalarda aynalar siyah renk. ama gövde renginde boyalılarda var heralde sonradan boyamış olabilirler.

Bende birşey sorayım. Bizim araba bordo renk ancak arabanın dış aynası bordo değil bazı araçları görüyorum araba ne renkse aynasıda o renk ?

Haa bu arada bizim 1.6 Sun model araç 7 yıllıkken (93 modeldir) çok iyi bir şöför babamın yanında 195 km hıza çıkmış.Ortalama 75-80 beygir arası bir araç için iyi bir hız :)

gt modelleri hariç bütün vectra a modellerinin dikiz aynaları boyasız olarak araç üstündedir.boyalı gördüğün dikiz aynalarının hepsi sonradan boyatılmış.

gt modelleri hariç bütün vectra a modellerinin dikiz aynaları boyasız olarak araç üstündedir.boyalı gördüğün dikiz aynalarının hepsi sonradan boyatılmış.

benı aranıza alın arkadaşlar 95 opel vectra gls arkadaşımın dedıgı olaya gelıncede benım arabamın aynaları orjınal beyaz sonradan boyatma degıl ben 2.sahıbıyım aldıgım adama sordum çogu arabada bu yok acaba bişey olduda sızmı boyattınız dıye hayır dedı

bende var arkadaşım oda orjınal sonradan alma degıl :)

Geri