A
aktaş
Bilgi Girilmemiş
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ?
bu konuyu tartışmıştık seninle aytekin abi gerçekten bencede sıkıntılı bi durum bende dönüşlerde birkaç keresinde az kalsın yayaya çarpıyordum son anda fark ettim o yüzden dönüşlerde minimum hız maksimum dikkatle dönüyorum.geri görüş konusu ise bende sıkıntı yaratmadı hiç genelde yan aynalardan baktığım için.
i-tec link' Alıntı:genel yazılanlara bakarsak A sütunundan ve ön kelebek camdan şikayetçiyiz..
astra h vardı bende bundan önce ondada aynı problem vardı arkadaşımın leonunu kullandım çok ferah bir görüş açısı vardı..astra j ise inanın astra h dan daha kısıtlı görüş açısına sahip ben a sütunlarının daha farklı dizayn edilebileceği kanatindeyim dönüşlerde ( tavuk gibi ) bende kafamı bir ileri bir geri yapmak zorunda kalanlardanım..yapılacak tabiki birşey yok arabanın kasası sınıfının en güzeli..ama böylede bir sorun var malesef..arka görüş açısınıda dile getirmiş bazı arkadaşlar onada katılıyorum ama arka kısmı günümüz modasına uydurulmuş scirocco da dahil olmak üzere birçok aracıın geri görüşü zayıf olmasına karşın park sensörleri, geri görüş kamerası ve dikiz aynaları ile bu sorun gideriliyor.
bu konuyu tartışmıştık seninle aytekin abi gerçekten bencede sıkıntılı bi durum bende dönüşlerde birkaç keresinde az kalsın yayaya çarpıyordum son anda fark ettim o yüzden dönüşlerde minimum hız maksimum dikkatle dönüyorum.geri görüş konusu ise bende sıkıntı yaratmadı hiç genelde yan aynalardan baktığım için.