A4 B8 2.0 TDi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jantlar olmamış hacııııııı... değiştir beni burak diye bağırıyor..

şaka tabi..
maşallah..

Yaza satabiliriz o yüzden şimdilik böyle. :D

son resim bana bişeyler hatırlattı gibi ama hadi neyse:D:D

O uğursuz günün sabahı. :D

Maşallah ama jantlar ağlıyor:)

Arabanın satılıp-satılamama durumuna göre karar vericem :)

Çok yakıyor ama Burak bozuntuya vermiyor kesin ondan satacaklardır. :D inmiyor ki arabanin tepesinden :D

Burak'ın adına cevap vereyim o görene kadar.. Araç 20bin kmde burak zaten özelliklerini ilk sayfada belirtmiş fiyat olarak da 105bin lira civarı düşünüyolardı.....
edit: şu an bana da çok garip geldi ama gerçek araç 2008 model 2.0TDi ve 20bin km de :)

fiyat nedir burak a4 arıyorum bende

Araba 2009 çıkışlı 2008 model.105bin falan düşünüyorum fiyat olarak. Yarım parça boya var,20.000'de şu anda. 15.000 bakımı yeni yapıldı,aküsü değişti bir de araba Doğuş Oto'nun getirdiği A4'lerden farklı biraz. Mesela Doğuş Otonun getirdiği A4'lerde radyo,bluetooth,navigasyon vs. için kullanılan vitesin yanında ki joistik,tuşlar bildiğim kadarıyla orjinal olarak geri görüş kamerası,büyük MMI ekran,navigasyon vs. yok getirmiyor Doğuş. Eğer ilgilenirsen telefondan daha detaylı görüşebiliriz.

Burak'ın adına cevap vereyim o görene kadar.. Araç 20bin kmde burak zaten özelliklerini ilk sayfada belirtmiş fiyat olarak da 105bin lira civarı düşünüyolardı.....
edit: şu an bana da çok garip geldi ama gerçek araç 2008 model 2.0TDi ve 20bin km de :)

Eyvallah abi sağolasın alan olursa 105 falan pazarlık ederek satılır. :D

Son düzenleme:
Teşekkür ederim herkese... Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah.

Modifiye olarakta,17' veya 18' jant düşünüyorum. Yay takamayacağım araba aileyle kullanılıyor. Ledli stoplarada serviste 1800 lira fiyat çektiler,çıkma bulabilirsem belki. Bunların dışında da Cam filmi,bagaj üstü spoiler,S4 difüzör,krom egzos ucu gibi düşüncelerim var ama bakalım yılbaşından sonra başlamayı düşünüyorum yavaş yavaş...

Hayırlı olsun yenı aracınız düşünürseni Audi aracımda yazları kullandıgım bire bir uyum BBS CH 18 jant var (orjinal) ET 52, 5 lik yay bile sürtmeden kullanabilirsiniz.Audi grubunun fabrikasyon kullandıgı jant ölçülerindedir.

Hayırlı olsun yenı aracınız düşünürseni Audi aracımda yazları kullandıgım bire bir uyum BBS CH 18 jant var (orjinal) ET 52, 5 lik yay bile sürtmeden kullanabilirsiniz.Audi grubunun fabrikasyon kullandıgı jant ölçülerindedir.

Fotoğraf ve fiyat bilgisini PM ile alabilirmiyim ? Bir de yaysız kullanımda leylek spec olur dimi araba :D ?

Geri