ABRO far temizleyici

antalya expo oto fuarında buna benzer bi ürün getirmişlerdi tanıtım fiyatı 35 lira idi normal fiyatı 50 lira cam silikon mu ne diyolar süper bi ürün... megu falan hepsi boş en fazla 1 sene dayanıyor sonra yine far sararıyor
http://www.kbt.tc/glassylite.html

Son düzenleme:
Prosedür ve malzeme özellikleri hemen hemen yakın.Gitgide incelen su zımparası ve ardından polish.Ben amerikadan turtlewax almıştım. Abro da iyi bir ürün anladığım kadarıyla.Meguiars' tan aşağı kalır yanı olduğunu sanmıyorum.Ülkemizde markalaştıkça fiyatlar sıyrılıyor diğerlerinden ama meguiars , turtle dan bile ucuz çoğu amerikan marketlerinde.4 eur ver, al gitsin.

Arkadaşım gelirken orada nkolçak aldı fakat içinden vidaları çıkmadı ! :D dediğin ürünü de görmüştüm fakat 50 TL pahalı...

Yakında denicem bu ürünü.. gerçekten şu sıralar vaktım hiç yok..

teşekkürler arkadaşlar ;)

Arkadaşlar sonunda ürünü kullanabildim. Ürün fena değil fakat farlar içeriden kirlenmiş. Farın da camını söküp başıma iş almak istemem açıkçası.
Sol far iyi temizlendi fakat sağ farın üstünde tabaka oluşmuş, ürünün arkasında zımpara kullanmanız gerekebilir yazıyor. Evde zımpara olmadığından o tabakayı temizleyemedim..

Kısacası ürün çok kaliteli değil fakat gözle görünür bir fark elde ettim, bu fiyata ancak bu kadar... Fotoğraf çektim fakat hava karanlık olduğu için pek kaliteli çıkmadı. Daha sırada annemlerin arabasının farları var, onun fotoğraflarını çekip koyacam arkadaşlar

Benim açtığım omega far temizleme konusuna bakın derim ;)

Geri