R
ryanwilliams
Bilgi Girilmemiş
Az once gelirken abs isigi yandi ve servis yazdi acaba neden fikri olan varsa yarin bulusma var gelmem lazim acaba sudan olmus olabilirmi gelirken su birikintisinden gectim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen ondandir, benimde bugün aracı yikattip çektiler kenara kapıları kitleyip anahtarı getirdiler.. Bagajdan bisey almak için kumandadan bastığım halde acilmadi kapilar, pilini değiştirdik yine yok en son manuel olarak anahtarla ac kapa yaptım düzeldi..ryanwilliams link' Alıntı:Az once gelirken abs isigi yandi ve servis yazdi acaba neden fikri olan varsa yarin bulusma var gelmem lazim acaba sudan olmus olabilirmi gelirken su birikintisinden gectim
kumanda calışmazsa kontagı aç kapa duzelıyorAEE25 link' Alıntı:Muhtemelen ondandir, benimde bugün aracı yikattip çektiler kenara kapıları kitleyip anahtarı getirdiler.. Bagajdan bisey almak için kumandadan bastığım halde acilmadi kapilar, pilini değiştirdik yine yok en son manuel olarak anahtarla ac kapa yaptım düzeldi..
problem olmaz dıren muhtemelen sabah sönerryanwilliams link' Alıntı:Az once gelirken abs isigi yandi ve servis yazdi acaba neden fikri olan varsa yarin bulusma var gelmem lazim acaba sudan olmus olabilirmi gelirken su birikintisinden gectim
Kapıyı açmadan kontagi nasıl ac kapa yapicaz müdür bi alemsin sende..bulent_tnt link' Alıntı:kumanda calışmazsa kontagı aç kapa duzelıyor
anahtarla acılmıyomu kapı canımAEE25 link' Alıntı:Kapıyı açmadan kontagi nasıl ac kapa yapicaz müdür bi alemsin sende..
Anahtarla kapiyi ac kapa yapınca düzeldi kontaga gerek kalmadıbulent_tnt link' Alıntı:anahtarla acılmıyomu kapı canım
Eser konu acilali 1.5 ay olmusSting link' Alıntı:Sen kafana göre takıl diren ışıktan birsey olmaz malum bizim araçlarda o kadar elektronik aksam var ki en ufak bir su veya benzeri sıvı ile teması olsa bir lambasını yakıyor