AC Scnitzher 17" jant hakkında fikirleriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.sahibinden.com/8_aylik_17_lastiksiz_acs_jantWQQaXQQ5692797WQQpXQQdisplayitem

5 janta 700 ytl nasıl uygunmudur?

Benim astra ya yakışır mı?

Alırsam böyle birşey abartı olmadan ince yanak lastik ve ufaktan yaylamayı düşünüyorum..

Gönül ister 18" ama 90bg (şimdilik:) ) 1.3 motora ayrıca agır gelir , aile arabası olarak kullanıldıgı için 17" inc i ideal görmekteyim.

Son zamanlarda aklımı cok kurcalıyor. Fikirlerinizi bekliyorum

bmwacschnitzere8701fronob9.jpg

BMW_AC_Schnitzer_E87-01_detail_1.jpg

bmwacschnitzere8701rearxa6.jpg

NOT İLANDAKİ ARAC İLE RESİMLERDEKİ ARAÇ AYNI OLMAYA BİLİR. RESİMLERİ GOOGLE IMAGE da buldum :)

Son düzenleme:
bence çok güzel 5 jant için fiyatta uygun astrayada ,bmw kadar yakısır

zaten istanbuldaymıs jantlar bi gözünle görüp alabilirsin satıcı çizik çatlak egik yok diyo ama bakmakta fayda var

ayrıca stan kişi et ve genişlik degerlerini vermemiş

örnegin (4 bijon)(6jX15 49ET) gibi bi kodu olmalı

en başta bmw nin bijon ölüçüsü 5*120,,,astranın 5*110 ,,spacer kullanmadan takamazsın,,,bide bana fazla ucuz geldi replika acs olma ihtimali yüksek bence......ama astrayada yakışır bu jantlar orası ayrı bi konu :)

Son düzenleme:
spacer dediğimiz parça bilezik olarakta adlandırılan ve bijon aralığını değiştirmek için jantla aks arasına eklenen metal bir adaptör diyebiliriz....normalde bunu üreten firmalar var örneğin momo gibi,,,ancak türkiyede bulması zor ve pahalı ,,,,,o yüzden sanayide genelde bunu üretiyolar ,,,şahsen ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır..ben güvenemiorum en azından.....kimi kullanan bi sorun olmadığını sölüyo kimiside balansın tumadığını yada yüksek hızlarda direksiyonda titreme yaptığını sölüyor....

şimdi 5*110 daki 5 bijon sayısı 110 rakamı ise bijon aralığınızı belirtiyoo,,,,spacer kullandan bile buna yakın bi rakam olmalıki bence 5*112,,,5*114.5 felan olsa yine iyide 5*120 baya bi farklı bi aralık......

ET değeri ise offset miktarını belirtiyo,,yani çamurluğa sığmasına etkili bi faktör,,içe yada dışa offset olabilir bu acs ler dışa offsetli sanırım,,,astra için bilmitorum ama örneğin benim aracım için et35-40 arası uyuyo,,,,,,,

benim kendimce edindiğim bilgiler bunlar,,,tabi jantdan alstikten anlıyan başka arkadaşların başka görüşleri yada benim eksik bıraktığım noktalar vardır,,,,,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım,,,,sonuçta üzerinde dikkat etmen gereken noktalar bunlar.....bu konuları bi jantcıya danışman gerekir.................
sonuçta ben bu jantı beğendim aracımada yakışır diyip gözü kapalı almak pek mantıklı bi iş değil,,,jant satan bazı firmalarda abi nolcak takarız diyebiliyolar.........

Son düzenleme:
görünen o ki bu jantlar dan benim arabaya yar olmaz.. spacer vb. seyler asla kullanmam.. zaten kısıtlı bir bütçem var..

İlgin alakan için çok teşekkür ederim

ya birşey aklıma geldi.. :D

ben bu jantları astra gtc de gördüm geçen ama :) o da bahsettiginiz 5*110 degil mi?

Son düzenleme:
hem kaliteli hem hafif bi jant istersen ve orjinallerdende pahalı olmıcağı düşüncesinde olduğum KOSEİ markasını düşünebilirsin ,,,bu markada opel için bijon ve ET ler uygun hemde,,,,,bide mille miglia da var yine bijon aralığı uygun jantlar ,,,kosei den biraz daha ağırdır ama sağlam jantlardır bunlarda...................

benim aklımda 3-4 çeşit jant var. biri buydu. Diğerleri ise orjinal 17inc - 18inc astra jantları.. Onlarda malum piyasası yüksek.. bekliycez :D

safa adnan arkadaşımızda uzun süredir jant araştırıyodu. bi kere 18 inc jantı 900 ytl ye bulmuştu. forumda olması lazım. hemde siyah. astrayada uygun. lastikleriyle bearber 1,500e geliyo. bende araştırmıştım bi ara jantlarıda sonradan vazgeçtim.

Geri