AC Scnitzher 17" jant hakkında fikirleriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
90 hp araca 17 bile fazla bence
jantlar hoş ama tam oturmuyosa sakın bulaşma bu işin şakası yok can güvenliğin söz konusu

safa adnan arkadaşımızda uzun süredir jant araştırıyodu. bi kere 18 inc jantı 900 ytl ye bulmuştu. forumda olması lazım. hemde siyah. astrayada uygun. lastikleriyle bearber 1,500e geliyo. bende araştırmıştım bi ara jantlarıda sonradan vazgeçtim.
Vatan caddesınde bulmustum 900ytl ye istersen resmini eklerim tekrar.SSW marka.Sadece agırlıgı bıraz fazla oldugu ıcın alternatıflerım arasından cıkarmıstım ben.

Astra için 5x110 ya da 5x112 fark etmiyo her türlüsünü uyduruyolar yeter ki bijon sayısı uysun spacer falan zarar vermez fazla sadece taktırdıktan sonra 2 ya da 3 kere balans yaptırmaya gıtceksın o kadar sonra kendı rayına oturuyo.. BMW'nin üzerinde ki jantlar Replica zaten orj olsa 700'e vermez.Beylıkduzunde siyah opc tamponlu bi astra da gormustum bunun aynısını çok şık duruyordu kırıgı çizigi yoksa düşünmelisin bence..
Hayırlı olsun Safa kardeşim:)

Vatan caddesınde bulmustum 900ytl ye istersen resmini eklerim tekrar.SSW marka.Sadece agırlıgı bıraz fazla oldugu ıcın alternatıflerım arasından cıkarmıstım ben.

Astra için 5x110 ya da 5x112 fark etmiyo her türlüsünü uyduruyolar yeter ki bijon sayısı uysun spacer falan zarar vermez fazla sadece taktırdıktan sonra 2 ya da 3 kere balans yaptırmaya gıtceksın o kadar sonra kendı rayına oturuyo.. BMW'nin üzerinde ki jantlar Replica zaten orj olsa 700'e vermez.Beylıkduzunde siyah opc tamponlu bi astra da gormustum bunun aynısını çok şık duruyordu kırıgı çizigi yoksa düşünmelisin bence..
Hayırlı olsun Safa kardeşim:)

eyvallah adnan da sorum olucak bi iki tane..

1)öncelikle o bahsettigin opc tampon yakışmışmıydı siyah astraya :) 600 ytl fiyat aldım bi jant birde opc tampon koyucam arabaya.. sırasını öne çekebilirim bak :D

2) Abi ben öyle uydurmaya falan pek gelemem.. :(:( tak diye oturcak herşey.. Bu jantta ısrarlı degilim. 2 - 3 jant var zaten kafamda..

3) Bu jantın 5*110 nunu bulamazmıyız replika vs.?

buarada 18inc bi jant tipi haric düşünmüyorum :)

eyvallah adnan da sorum olucak bi iki tane..

1)öncelikle o bahsettigin opc tampon yakışmışmıydı siyah astraya :) 600 ytl fiyat aldım bi jant birde opc tampon koyucam arabaya.. sırasını öne çekebilirim bak :D

2) Abi ben öyle uydurmaya falan pek gelemem.. :(:( tak diye oturcak herşey.. Bu jantta ısrarlı degilim. 2 - 3 jant var zaten kafamda..

3) Bu jantın 5*110 nunu bulamazmıyız replika vs.?

buarada 18inc bi jant tipi haric düşünmüyorum :)

1) Sen ne diyosun çok süper duruyodu tampon...600 ytl fiyat normal hangi markaya gidersen git örneğin araban seat leon onun da CUPRA - FR tamponları var aynı fiyatları veriyolar piyasa bu..gidip alırsan arabana 600 ytl ye opc tamponu cuk diye oturur hiç sorun yaşamassın.

2) Bu jantta ısrarlı değilsen bence başka modeller düşün ve sıfır al en temizi..Avcılarda oturuyorum ben buralara yakınsan bazı yerlerde cok guzel jant modellerı biliyorum istersen bi gün bakarız beraber.

3) Anladıgım kadarıyla 18" kesınlıkle düşünmüyosun?Açıkçası son zamanlarda 18" den bende sogudum çok zorluk cıkarır gibi geliyo bana.1000-1300 ytl arasında cok guzel jant modelleri var agırlıklarıda az arabanı yormaz hiç..

jantın ağırlığı kadar yarıçapınıda düşünelim
o araca 18 inç takılırsa torku katledersin :(

18 pek düşünmüyorum düşünmem içinde şu sartlar gerekiyor

araba %90 bana ait olması (suan %25 :) )
arabada bir chip tunning uygulaması (125hp)
1 milyar nakitim olması

adnan ben seni bi msne ekliyim:)

Geri