Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizde hep dbilasa bedava calisiyoruz :D:D

crsdb.jpg

Erden abi sendekinin markasi..

Bendekini V-max takti ne marka bilmiyorum...
300 hp leri bulunca 15 hp ekti edebilir...

dbilasda turboyu degistirdikten sonra takiyor. O zaman 15 hp etki ediyor...

Direk taksa o kadar etki etmez..

Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandır :) Yani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.

aynen..
ben ara gazi vermistim :D:D
hatta turboyu buyuttukten sona ise yariyor...

crsdb2.jpg

Son düzenleme:
arabada ne var ?

285 i sadece chiple mi aldiniz ?
chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyor:)

Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandır :) Yani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.

kardesım emrem aracı gözümde bambaska:D

chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyor:)

emeginize saglik..
Ayhan abi detayli olarak hangi markalar,ozellikleri, nerde ( hangi usta ) yaptirdin..
basinci en fazla kac bar..
sanziman oranlari ne oldu...
birde hangi dynoda olcturdun abi...

Son düzenleme:
Geri