opel zafira opc 285 ps
arabada ne var ?
285 i sadece chiple mi aldiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel zafira opc 285 ps
bizde hep dbilasa bedava calisiyoruz
Erden abi sendekinin markasi..
Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandır Yani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.
chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyorarabada ne var ?
285 i sadece chiple mi aldiniz ?
Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandır Yani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.
chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyor
kardesım emrem aracı gözümde bambaska
saol kardeşim ya seninki de öyle,hele o cıkardıgı sesten sonra
bak ayın ucunde gene bulusma var gıdıcekmısın yahsı batıya?