Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:good::good::good:
1-göstergelerin beyiz ışığı çok kuvvetli değişiklik yaptınmı
2-konsol ve ekranın kırmızı rengini nasıl yaptın
3-kapılardaki ledlerin elektriğini nerden aldın
takip edecez de..:D

Gorterge isiklari degismedi.
Gerisini bende bilmiyorumki:( Arkadas yapti yaparkende yaninda degildim. :(

Yaylarimizda geldi...

mg0577u.jpg

Yaylarimizda geldi...

mg0577u.jpg
bu yay olayı uzadı da uzadı tum forumlarda okuyorumda bır opc kullanıcısı olarak sııze sormak ıstedım bende aracıma yay takmak ıstıorum 3.5 cm eıbach vogtland h r apex hangısını onerırısnız bırı yumusak bırı sert herkes bısey dıyo da....

bu yay olayı uzadı da uzadı tum forumlarda okuyorumda bır opc kullanıcısı olarak sııze sormak ıstedım bende aracıma yay takmak ıstıorum 3.5 cm eıbach vogtland h r apex hangısını onerırısnız bırı yumusak bırı sert herkes bısey dıyo da....

Bir senedir bende kendime alamamistim karar veremedigim icin.
Bunu bir arkadas opc ye takti burada ve yaklasik 10 000 km dir kullaniyor. Cok memnun oldugunu soyluyordu. Onun tavsiyesi ile bende deneyecegim bakalim...

Bir senedir bende kendime alamamistim karar veremedigim icin.
Bunu bir arkadas opc ye takti burada ve yaklasik 10 000 km dir kullaniyor. Cok memnun oldugunu soyluyordu. Onun tavsiyesi ile bende deneyecegim bakalim...
o zamn taktıktan sonra ılk ızlenımlerınızı paylasırsanız sevınrım konforu cok etkılıyormu cok zıplatıyor mu yol tutusu hakkında vs ...

Zafira OPC Taxi TR de tek...

kacinci turbo icinde?
merak etdim taksiye kactane turbo gitcek diye?
let lerin turbo ve headerleri fazla dayanmiyor diye belli zaten.
100bine dogru yag yakiyor..
bakimli kulaninca let lerin turbosu 150binide deviriyor.

tafsiye leh nin turbosunu takilmasi.
onlar letin gibi fabrika hatali cikmadi.

ginede hos ve teksin zafile..
istanbulun neresinde senin durdun taksi duragi?

peder yaza dogru gine 6aylina gelcekler ve sürekli taksi kullaniyor..
opelden yoksuzluk cekmesin gidince :D

Erden bu yaylar Opc için özel mi yoksa sadece Corsa D ibaresi mi var kutuda? Kafam çok karışıyor burda kimi 1.4 Corsa D için diyor bu yaylar,bazısı opc için ayrı üretim var diyor,malum hiçbir markada opc için yok burda sadece Corsa D 1.4 veya 1.3 CDTi için var..?
Kaç mm bunlar? Orjinal süspansiyonlara zararı var diyen çok insan var çevremde illa alacaksan coilover al diyolar sürekli.

Erden bu yaylar Opc için özel mi yoksa sadece Corsa D ibaresi mi var kutuda? Kafam çok karışıyor burda kimi 1.4 Corsa D için diyor bu yaylar,bazısı opc için ayrı üretim var diyor,malum hiçbir markada opc için yok burda sadece Corsa D 1.4 veya 1.3 CDTi için var..?
Kaç mm bunlar? Orjinal süspansiyonlara zararı var diyen çok insan var çevremde illa alacaksan coilover al diyolar sürekli.

Emre coilover bende cok dusundum. Ona verecegin para ile turbo buyutuyorsun :-)

Internet sayfasinda yazana gore 1.6 turbo icin uyumlu. Bu gsi-opc mi bilemiyorum e-mail gonderdim sormak icin verdikleri cevap bayimizle gorusun oldu...
Bide h&r de varmis opc icin.

31190094.jpg

Geri