Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umutun arabayı göremedik gitti yahu..
Bu arada geçen gün Çorlu yolunda Fatih abiyi gördüm araç dehşet olmuş..
Uzun zaman sonra aracımdaki değişiklikler:
Tamponum eridi sonunda egzozdan dolayı. Araç 71.000 kmye geldi. Servis bakımları yapıldı :D

facebookta GRUP ACALIM UMUT ARABASININ RESIMLERINI ARTIK GOSTERSIN DIYE DESTEKLERINIZI ESIRGEMEYIN

Grup kasmaya gerek yok,Benim tanıdığım umut resim falan koymaz nete:Dkoyacağı bişey de yok zaten bildiğin dışı orijinal corsa opc
çok isteyenler bugün buluşuyoruz cadde de gelebilirsiniz:)

Edit:Sarper bende bugün yakından incelicem hatta hava güzel olursa denicez gene,gel sende

Son düzenleme:
yaww simdimi gorulur bu msj :( off
suadiye tarafina gelirseniz.. soyleyin bir daha..( cebimi attim ) yada suadiye de orta boylu bir dazlak gorurseniz :D laf atin :):)

Kanka detayları pm ne attım bende,dyno işi sen biliyosun değişik çarpan dalgası var gibi geldi bana(dyno kalibrasyon)ama çok iyi gidiyor yeni haliyle,Dürüst olayım palavraya gerek yok bütün denemelerimiz de hep o geçti kafa kafaya gittiğimiz de oldu ama hep yarım boy 1 boy önde gitti,ikimiz zımdızlak stock iken denemelerimiz de hep ben geçmiştim ama şimdi çoğu aracı üzer:D

umut ile bi ara denesek ya stock opc ile arada ne kadar fark oldu cok merak etmekteyim..

asla.. asla.. asla..:hıh:

gurur yapma sabri abi :) yazık günah benzin parasına ÖNYARGILARI bir kenara bırak doğru yola gel taktır LPG'yi..

sıfır km İNSİGNİA'ya LPG takıyorlar bayiden çıkmadan garanti bile bozulmuyor artık sistemler güzel..

Bütçesi belli insanlarız yakıta ayırdığımız para aylık belli fazla değişmez ama ben aynı paraya iki kat fazla geziyom senden :)

Geri