acı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pnr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar opel corsa 1.2 var bende arabamı cok sevıorum ama km de 400 yakıo bu hafta karar vermem lazım lpg mı taktıryaım yoksa satıp dızel mı alayım,aranızda varmı 1.2 ye tup taktıran yardımlarınız beklıorumm kafam cook karısık:(

goturdum kac kez servısıne sorun yok dıolar 1.2 oldugu ıcın sanırım kasayı cok zorluo 50 mılyon benzınle max 130 km yol gıdebılıroumm

normal yakıyor arkadaşım sen sat onu dizel al

goturdum kac kez servısıne sorun yok dıolar 1.2 oldugu ıcın sanırım kasayı cok zorluo 50 mılyon benzınle max 130 km yol gıdebılıroumm
sizin aracta bir sıkıntı olduğu kesin ben 1,4 ile o miktarda benzinle 200 km buluyorum ya benim araba cok cimri (iyikide cimri ) yada sizin araba gercekten hastaa

Bence hemen telaşa kapılmayın. Yakıt tüketiminden ziyade aracın bu tüketimi hangi şartlarda yaptığı önemlidir. Ben 1100 cc lik araçla 100 km de 17 litre yaktığım günleri bilirim. Bu tüketim değerlerim Ankara'nın soğuk kış günlerinde kısa mesafe (max:3 km lik gidiş-geliş mesafesi için) elde ettiğim tüketim değerleriydi, ama aynı araç uzun yola çıkınca da 8 litre civarında yakardı. Sizde aracınızı uzun yolda denemeden evvel bir kere daha düşünün. Kısa mesafe kullanımlar, gereksiz motor ısıtmaları, fazla düşük vitesle kullanmalar, yol şartları, trafik yoğunluğu gibi etmenler yakıt tüketimi ile doğrudan ilgilidir.

yok yok lpg taktırmaya karar verdım onu da deneyım bı olmadı satarım napım cunku arabamı coook sevıorumm

km de 400 rakamı çok da normal değil.max olması gereken 30 kuruş.

mademki kararinizi lpg den yana kullanacaksiniz bize birsey demek düsmez ama ben olsam dizel alirdim tabiki yilda yaptiginiz km de önemli..

Geri