- Konuyu Başlatan
ama benım arabam easytronık yakması normal dıo servıs manuel olsaydı yarı yarıya duserdı dıoolar hepp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama benım arabam easytronık yakması normal dıo servıs manuel olsaydı yarı yarıya duserdı dıoolar hepp
Easytronic vites manuele göre daha az yakar Pınar hanım ben tüpe karşıyım eğer durumunuz müsaitse easytronic dizel düşünülür hatta çokda güzel olur.Yılda ne kadar km yapıyorsunuz o da önemli tabiki.
Easytronic vites manuele göre daha az yakar Pınar hanım ben tüpe karşıyım eğer durumunuz müsaitse easytronic dizel düşünülür hatta çokda güzel olur.Yılda ne kadar km yapıyorsunuz o da önemli tabiki.
Manul vitese alınca yokuşlarda manuel kadar yakar diye düşünüyorum ne diyorsunuz?Ama düz yolda easytronic daha az yakıyor.