acı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama benım arabam easytronık yakması normal dıo servıs manuel olsaydı yarı yarıya duserdı dıoolar hepp

ama benım arabam easytronık yakması normal dıo servıs manuel olsaydı yarı yarıya duserdı dıoolar hepp

Easytronic vites manuele göre daha az yakar Pınar hanım ben tüpe karşıyım eğer durumunuz müsaitse easytronic dizel düşünülür hatta çokda güzel olur.Yılda ne kadar km yapıyorsunuz o da önemli tabiki.

Son düzenleme:
Bence aracınızı seviyorsanız ve yakıt dışında başkada sorunu yoksa geçin tüpe. kafadan 23 24 kuruşu görürsünüz. buda 10-12 bin km de tupu amorti etmek demek.

başka araba dizel ve sıfırsa bişey diyemem ama 2. el temiz araba bulcam diye koşturmanız, öyle miydi böylemiydi alımı satımı vs derken eldeki ile geçinmek en makulü.

Easytronic vites manuele göre daha az yakar Pınar hanım ben tüpe karşıyım eğer durumunuz müsaitse easytronic dizel düşünülür hatta çokda güzel olur.Yılda ne kadar km yapıyorsunuz o da önemli tabiki.

ben arabamı cok sevıorum easytrnık ama ben otamotık kullanıorum durumm musaıd ama satma ıslerıyle ugrasmam hıııcc tup taktırayım sansımı denıyım dıorumm :)

tskler turank bey ıcımı cook rahatlattınızz yarın ılk ısım tup taktırmakk 1.2 zor olmaz randıman verır ınss

Easytronic, Manuele göre dahamı az yakar :confused:
hiç sanmıyorum. En basit örnek Yokuş çıkarken gaza daha fazla yükleneceksiniz ki Easytronic vites düşürmesini algılasın. Buda daha fazla yakıt sarfiyatı demek Manuelde öylmi devire bakarsın performans düşüyor. Hemen vitesi kücült.

bence de ben otomatık kullanıorum gercı easytronık kısmını kullanmıorum cunkku yokuslarda zor oluo

Abi Bende Bu Tez'e Katılmıyorum Fabrika Değerleri Daha Az Gösteriyor Ama Yetkılı Servıstekı Arkadaşım Dur Kalklarda Gerek Frenlemelerden Dolayı Daha Fazla Yaktığını Söyledi Şahsen

Manuel moda alınca yokuşlarda manuel vites kadar yakar diye düşünüyorum ne diyorsunuz?Ama düz yolda easytronic daha az yakıyor.

Son düzenleme:
Manul vitese alınca yokuşlarda manuel kadar yakar diye düşünüyorum ne diyorsunuz?Ama düz yolda easytronic daha az yakıyor.

Düz yolda gaza basmadığın sürece motorları aynı olan araçların hepsi aynı yakar.

Geri