Açık Hava Filtresi Test

aracı yolda denedin mi arkdşım ? motor yükteyken?

yolda denemedim aracı.kaput açık bağırttık gazı kökledik ama sonuç yok. kaputu kapattık yine gazı kökledik ama yine hüsran...
araç 2005 astra h elegance...
astra h da hiç açık hava filtresi deneyip memnun kalan yok mu? :confused:

Filtreden alınan ses aslında filtreden değil, manifolddan gelmektedir. x16xe'den alınan ses x16xel'den çok farklıdır. Sonuçta iki araçta 1.6 opel motorlu ama manifoldları farklıdır.

bende de var hocam dandik bi marka 70 lira vermiştim ...
ses on numara :rakir:

Ben 1.6 astra g'de çok marka denedim(KN,JSV,YED,King Dragon,Dandik markasız) arasında en verimsiz olan K&N'di ses olarak... ben en güzel sesi KİNG DRAGON marka filtreyle almıştım ki arabaya kim binerse binsin ilk söylediği şeydi.. en az K&N kadar kalitelidir italyan malıdır ama artık hiç bulunmaz oldu...

Birde ses istiyorsanız üstteki resimdeki gibi 2.0 motorlar için olan büyük tipleri değil küçük tipleri tercih edin

ben sahibinden de bir tane buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ragon-performans-hava-filtresi-41228374/detay ama buda dediğim gibi büyük tipten...

bnada alalım bı tane ondan :rakir:

aynen egzoz ,abart mabart onlara karşıyım ama filtrenin sesi gerçekten çok yoldan çıkartıcı.uzun yolda rahatsız edebilir benden sölemesi...

Son düzenleme:
manifolttan ise sorun,kusura bakmayın manifoltu değiştiremem :D dediğim gibi hevesimi almak için denemek istemiştim ama lanet astra h hevesimi kursağımda bıraktı. motor tipi Z16XEP denk gelirse artık sağdan soldan söke taka deneyeceğiz bakalım...

bence hiç takma, yakıt sarfiyatın çok artacak, çünkü hava filtresi genelde 4000 devirden sonra ses çıkartmaya başlar, buda şu demek oluyor ekonomik kullanmayı unut, sürekli o sesi duymak isteyeceksin, sürekli dip gaz,

kardeş sana tavsiyem ses almak istiyorsan orjinal filtresnin üst kapağını sök daha etkili

Geri