Valla üstad ben oralara çok uzagim sen iyi bir araştırma ya ona göre karar ver.İzmir de veya Aydında güvenle montaj yaptırabileceğimiz bir yer var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla üstad ben oralara çok uzagim sen iyi bir araştırma ya ona göre karar ver.İzmir de veya Aydında güvenle montaj yaptırabileceğimiz bir yer var mı ?
Valla üstad ben oralara çok uzagim sen iyi bir araştırma ya ona göre karar ver.
Aydin a gidin ordaki montajın daha iyi olduğunu duymuştum
http://www.opelim.net/forums/opel-l...l-astra-classic-iii-a16xer-lpg-onerileri.html
Aracıma Lpg için açtığım konu burada baştan sona yazıyor,sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Okumanızı tavsiye ederim..
Teşekkür ederim
mantıken izmirde daha fazla montaj olu diye düşündüm ama bu işinde geri dönüşü olmadığı için karar vermek çok zor
Montaj işi çok olan yerin ustası da çok oluyor, yani senin aracının hangi maharetteki ustaya denk geleceği önemli.
İsim yapmış olmak şart bence.
Mesela brc için aydın usta var ankarada
On numara iş yapıyor.
Ufak yer olsun ama ustası iyi olsun.
Brc bölge bayi dedim, buyuk yer dedim, çok montaj olmuştur dedim vs gittim taktırdım
Al sana buyuk firma bölge bayinin montajı
Böyle enjektör hortumumu olur
Herbiri ayrı uzunlukta
Ayrıca herbiri çok çok uzun
Dahası da var ama neyse
![]()
Her yeri bilemem ama şuan izmir de taktıracak olsam olgunda landirenzo (bornova forum karsısında hemen) taktırırım brc için iyi usta izmirde bilmediğimden,
Aydında ise kalkal lpg var murat usta sanırım adı yalnızca o ve çırakları var herseyini kendisi yapıyor manifolt delmiyor ama araba 2 gun onda kalmalı![]()