Acil yardım............arka alt kısımdan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yksl62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Acil yardım............arka alt kısımdan gelen ses

yksl62 link' Alıntı:
sorunu çözdüm...
çok sağolasın cavuş.
ben meğerse el frenini çekiyormuşum hiç dikkat etmemiştim.
el frenini indirim sallayınca valla zangır zangır sanki tencerede taş kaynarcasına ses geliyordu valla.nihayet anladım kaliper olduğuna.
Peki servise giderken ne diyeyim bu sorunla ilgili bazı arkadaşlar yağlamanın işe tam yaramadığını yazmış. kesin çözüm olarak bir öneriniz var mı.?

Aynı sorundan dolayı servise götürdügümde bi de kendileri dinlediler sesi ve kaliper olduguna karar verdıler. Gün verdıler. gittim ve sorunu çözdüler. kaliperler degişti, sıkıldı vs.. o gün bugundur ses yok.

Ynt: Acil yardım............arka alt kısımdan gelen ses

yksl62 link' Alıntı:
sorunu çözdüm...
çok sağolasın cavuş.
ben meğerse el frenini çekiyormuşum hiç dikkat etmemiştim.
el frenini indirim sallayınca valla zangır zangır sanki tencerede taş kaynarcasına ses geliyordu valla.nihayet anladım kaliper olduğuna.
Peki servise giderken ne diyeyim bu sorunla ilgili bazı arkadaşlar yağlamanın işe tam yaramadığını yazmış. kesin çözüm olarak bir öneriniz var mı.?
ben de Malatyada yım o malum ses için servise gittim baktılar garantiden parça siparişi verdiler haftaya kesin parça gelir ve takarız dediler.Malatyada tek servis var oda kavuklar inan baya bi ilgilendiler.galiba servis için sen elazığa gidersin ama bu gün serviste baya bi elazığdan gelen vardı 23 plaka elazığdaki serviste bu günlerde bi sıkıntı varmış genelde buraya geliyorlarmış.malatyaya gelmeyi düşünürsen özelden pm at yardımcı olurum.

Geri