Acil yardım yarın servise gidecem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar servisten geldim ustanın demesine göre üst kapak sökülüp subaplara bakılıcak kurum baglamış dedi 500 ytl gibi ortalama fiyat verdi. Neyse ben araba aldığıma pişman oldum en kısa zamanda satmayı planlıyorum arabayı aldığımdan beri haybeye 2000 ytl masraf ettim ama elde var sıfır 1 ay sonra istanbula gidicem birde orada opel team göstericem bakalım onlar ne diyecek buradaki servis haybeye bir sürü parça değiştirdi ve inanın çok pişmanın bu arabayı aldığıma istanbuldada bana birsürü parça ve fiyat çıkartırlarsa opele elveda diyecegim. İlginize çok teşekkürler birde buradaki servisler gibimi acaba bütün servisler adamlarda tamir yada düzeltme yok hemen değiştir başka birşey yok inşallah bu dertten kurtulurum.
Her ustanın dediği yapılmaz. Değişik işi bilen ustalara özellikle opelcilere göster. Ortak bir nokta olursa daha kolay sonuca gidersin. Her arabanın üst kapağı sökülünce kurumla karşılaşılır. Bundan daha doğal bir şey olmaz. Yakıt şikayetinin arızalarını gidermek için klasik yollar denendi demi hemen üst kapağı sökmek istiyorlar. Üst kapak sökülünce iş 500 le bitmez gibime geliyor.

Haklısın abi burada 2 tane özel opel servisi var biri beter zaten digeride ondan farksız 1 ay sonra istanbul opel team gidicem bakalım orada ne çıkacak ama iyice kafaya koydum elden çıkarma işini alıcam bir serçe gezicem en sonunda.

Geri