Acil Yardim!!!!!!!!!

350 ytl uygunmu değilmi bilemem çünkğü yaşamadım hiç öyle bir sorun.ama şükret bence diyesim geliyor.arkadaişımın focusu conta patlatmış ama sadece bununla yetinmemiş devirdaim e bi sürü ıvır zıvırda cabası yaniii.asrafı bir kenara araba bir hafta yattı serviste rça bekledi ya.
kendi adıma konuşayım kişi ayırt etmeden dikkatimi çeken her konuya yazacak cevabım varsa hemen yazarım.kazasız günler

Arkadaşım iletişim bilgilerimiz var profillerimizde aç ara sor de ben opelim üyesiyim hararet yaptı arabam bi ön ayak oluverin diye..Ustalar demekki yoğunlar..Mutlaka cevap yazarlardı yoksa..

11.12 de konuyu açmışsın..14.33 de iş bitmiş, arabayı sürmüşsün, izlenimlerini aktarıyorsun..! Tam öğle yemeği vakti tamam üzüldük mağduriyetine ama öfkeni teknik ekipten çıkarma..

Neyse 350 iyi rakam..Koca kapak sökülüyor conta değişiyor termostad falan...

Allah Kazasız Belasız sürmek nasip etsin..

Kızıpta gitme hiç biyere bize lazımsın..

Arkadaşım iletişim bilgilerimiz var profillerimizde aç ara sor de ben opelim üyesiyim hararet yaptı arabam bi ön ayak oluverin diye..Ustalar demekki yoğunlar..Mutlaka cevap yazarlardı yoksa..

11.12 de konuyu açmışsın..14.33 de iş bitmiş, arabayı sürmüşsün, izlenimlerini aktarıyorsun..! Tam öğle yemeği vakti tamam üzüldük mağduriyetine ama öfkeni teknik ekipten çıkarma..

Neyse 350 iyi rakam..Koca kapak sökülüyor conta değişiyor termostad falan...

Allah Kazasız Belasız sürmek nasip etsin..

Kızıpta gitme hiç biyere bize lazımsın..

Teşekkürler abi konuyu özetlemişsin :good:

arkadaslar ben yazdım ertesı gunu baktım ogleden sonra oldu hala kımse yazmamıs daha once ıkı baslık daha acmıstım ondada böle olmustu..o yuzden bende alındın ne yalan solıyım.nyse canınız saolsun...herkez ıyı fıyata kurtarmısın dıyo 350 cok ıyı fıyat dıyolar...saolun arkadaslar yorumlarınız ıcın...herkeze kazasız belasız surusler..

Sadece orjinal conta takımı 300 ytl üzerinde.Bence ucuz atlatmışsın.Bence bundan sonra piyasadaki yan sanayi ürünlerini denesen iyi olur.Ben conta takımına 100 ytl verdim.Sorun yok .Geçmiş olsun.

Bende sıkıldım bu opellerin sorunlarından yawww. Ciddi ciddi soğudum şu aletlerden. Her an cepte delik açacakmış gibi tetikte dolanıyorum arabada. İnsan arabası ne zaman masraf açacak acaba diye korkarmı yawww. İşte korkuyorum ben. Yeter bu opelden çektiklerim...
Umarım fazla masraf açmaz speedy_forever kardeş.

aynen katılıorum bu yoruma..aynı sorun bana oldu..radyatör ve termostat deiştirdim 390 ytl ye patladı bana işçilik dahil.çok geçmiş olsun tekrar..

conta yandığı için hararet yapar ancak contayı da hararet yakar.. senin hararetin nedeni neymişşş... iyice kontrol ettiler mi. başın ağrımasın tekrar. aracın sesi için büyük ihtimalle bunların orjinali böyle diyecekler... genelde içinden çıkılamayan durumlar için kullanılır...

conta yandığı için hararet yapar ancak contayı da hararet yakar.. senin hararetin nedeni neymişşş... iyice kontrol ettiler mi. başın ağrımasın tekrar. aracın sesi için büyük ihtimalle bunların orjinali böyle diyecekler... genelde içinden çıkılamayan durumlar için kullanılır...

evet aynen orjinalı böle dedıler..araban guzel calısıyo dedıler..termostat açmamıs fanda açmamıs dogal olarak hararet yapıp conta yakmısım...

Geçmiş olsun... En kötüsü bu olsun...

O cevap alamama konusu benimde zaman zaman başıma geldi ama ben zaten çok çok ta aktif bir üye değilim, 2 seneyi geçkindir üyeyim üye no : 8 msj sayım 300 gibiymiş:)benimde oldu bir tek teknik servisçinin bile msj yazmadığı yazsınlar diye bas bas bağırdığım konularım ama herkesin işi gücü var herkes herşeyi bilemez diyede düşünmek lazım yinede %90 herkes yardımcı olmaya çalışıyor, güzel.

motor kapağı taşlanma sebebi nedir ? Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu ? Daha açıkçası böyle bir durumda taşlama gerektirdiğini bilmiyordum bilgi edinmek için soruyorum...

Geri