Ynt: ACİL YARDIM...
garanti konusunda yazı bir belge ile işlemi yaptırın bence ben bu opelin servislerine hiç güvenmiyorum
garanti konusunda yazı bir belge ile işlemi yaptırın bence ben bu opelin servislerine hiç güvenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam geçmiş olsun.keşke evrakları imzalamasaydınız.arabayı almadan dönseydiniz.mr.blacksea link' Alıntı:herkese slm arkadaşlar...cuma günü aracımı opel atm den teslim aldım.yalnız alırken navigasyon konusunda sorun yaşadım neredeyse aracımı satın almadan orada 2. el olarak geri bırakıyordum.hani bir söz vardır ya parasıyla rezil olmak,tam olarak onu yaşadım,burnumdan geldi kısaca.aracı alırken isteklerinizi beyan ediyorsunuz herşeye tamam diyorlar ama gerisi kiraz agacı.adamlar çatır çatır parasını tahsil etmişler nede olsa sen istedigin kadar yırtın dur moralinin bozulmasından öte elinden birşey gelmiyor....sanıyorum aracıma chip box takıldı istedigim zaman söküyormuşum birde pedalın altına birşey yerleştirmişler.banada bununla ilgili ne bir evrak nede bişe verdiler.takılan parçayı göstereceklerdi ama onuda göstermediler.karşımda ne bir yetkili kişi vardı nede başka biri.iki tane agzını yüzünü boya küpüne daldırmış bayan geçti karşıma beyendi satış müdürümüz burada degil,bayi müdürümüz burada degil,patron burada degil yani bir muhattabım yoktu.aracı bana satan satış temsilcisi çocuk bile yoktu aracı teslim alacagım gün izinliymiş.neyse şuan bile yaşadıklarım aklıma gelince o kadar sinirleniyorum ki ne yazdıgımı bile bilmiyorum.Aracım güzel olmasına ragmen bu yıl içerisinde ilk fırsatta satacagım yaşadıklarım yüzünden opelden sogudum açıkcası...