Acil yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMERD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UMERD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba
geçen hafta 2000 model 1,6 vectramı sattım, hayalimdeki c kasayı ararken dün akşam bir tane buldum.
2004 model 60,000 km, orjınal 22,750 fiyatı
ağır bakımları yapılmamış ve lastik istiyor
sizce aracı almam karlımı olur yoksa hiç girmemek mi ?
fikirleriniz önemli benim için ..

İçine sindiye ve satın aldıktan sonra zorlanmadan bakımlarını ve lastiklerini alabileceksen almanı tavsiye ederim. Çünkü İzmirden araba almanın ne kadar zor oldugunu bilirim.

haklısın
beni düşündüren ağır bakımları beni üzermi bilmiyorum, lastik olayını bir şekilde hallederim

bakımlar güzel masraftır!.. sanırım adamda 60.000 bakımını yaptırmamak için satıyordur!.. burdan ben km nin orjinal olduğu düşüncesine katılıyorum!.. ayrıca şöyle bir olay daha var bir aracın ağır bakımı bence bilindik ve güvenilir bir serviste yapılmalıdır. şahsen aldığım aracın bakımını kendim yaptırmak isterim.. bu durumdada şöyle bir dezavantaj çıkıyorki o da maddiyat. aracın piyasasından haberim yok fakat güzel bir pazarlık ve birazda bakım masrafıyla tertemiz bir aracınız neden olmasın tabi neresinde ne war bildiğiniz bir araç!.. demek istiyorumki belki adam gm deilde 10ytl lik keçe veya filtreler kullanacak bu durumda yine siz sorun yaşayacaksınız.. :)

tşk ederim, araçtan vazgeçtim..ama yılmak yok aramaya devam
bugün yine karşıyakada buldum 2004 model bakalım nasip..görüşmeye gideceğim..

Geri