Akşam aracımla şehir dışına çıkarken sürat göstergesi birden sıfıra indi birkaç saniye sonra normale döndü sonra motor arıza ışığı yandı oksijen sensöründe arıza var zaten diye önemsemedim,bir iki kilometre gittim önce farlar söndü sonrada araç stop etti ve ve birdaha çalışmadı,kontak kapılı iken bile arıza lambası dörtlü ikaz lambası gibi yanıp sönmeye başladı jigle de çalışıyor aynı zamanda, kontağı kapadım ama hala aynı marş basıyor fakat araç çalışmıyor!!!farlar dörtlü flaşör yanmıyor silecekler çalışmıyor .......Far anahtarını kapattığımda sanki şase varmış gibi bir tırıltı var.....Daha büyük sorun olmasın diye ilk aklıma gelen kutup başlarını sökmek oldu Akümü yeni değiştirdim bağlayan arkadaşların dikkatsizliği olmalı ki (-) kutup başına bağlı olan şase tabir ettiğimiz kahverengi kablonun araçla bağlantısı yok çürümüş ve kopmuş zaten biriside motor kısmına gidiyor o bağlı,ustalardan yardım istiyorum ne yapmalıyım şuanda araç çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum,bulunduğum yerde ne özel ne normal opel servisi yok....Lütfen yardım edin......