Ynt: active select şanzuman yağı hk.
Benim araba 2010 model 20.000 de değiştirme zamanım geldimi acaba
Benim araba 2010 model 20.000 de değiştirme zamanım geldimi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum ya 5 yıl yada 60bin km diyorlar ama eğer geçişlerde sarsıntı varsa değiştir rahatlamış oluyor.ben artık 20 binde bir değiştircem.sonuçta çok sıcak havalarda yağın viskozitesi bozulabiliyor.mrt54 link' Alıntı:Benim araba 2010 model 20.000 de değiştirme zamanım geldimi acaba
usta haklı Murat zorla para verecem diye uğraşmışsın sana dediğim gibi 45-50 binde değişim yaparsın misal ben yaza değiştireceğim ki muhtemelen 42 bin civarı olur araç.mrt54 link' Alıntı:Dün gittim ustama usta dedim ben şanzuman yağını değiştiricem dedim...
kovdu beni
Murat git allahını seversen dedi 20.000 motor yağı değiştiriyo adamlar araban kaymak gibi vites atıyo buraya gelen astra j lerde en beğendiğim seninki kavrama sı çekişi bakımı olsun zamanı gelince bak ben sana bu yağdan koyucam dedi yukardaki yağın aynısını gösterdi ben sana zamanı geldiğinde söylerim dedi günlük 10 km zor yaprasın bide şanzuman yağı değiştirelim dersin daha motro yağını 1 kere değiştirdik dedi ve beni geri yolladı
ze623 link' Alıntı:arkadaşlar yağ değişimi için sabah servisin yolunu tutmuştum az önce aracımı alarak yaklaşık 25 km yol geldim ve sonuç: silkeleme ve sarsıntı aracı 0 km aldığım gibi ve dur kalkta silkeleme yapmıyor.vites geçişleri inanılmaz rahatladı ve gaza hafif basınca bir üst vitese teklemeden geçiyor.böylelikle active selectteki sarsma olayı çözülmüş oldu kanaatimce.çıkan yağı gördüm renk çamur rengi gibiydi.litresi 60TL den 4 lt yağ parası ve 30 TL işçilik ödedim