Active select silkeleme ve boşluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusufi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

Yusufi

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, active select aracımda 1 sorun 1 de rahatsizligim var:). Sorun arada bir lambalarda falan yavaşlarken aracim 20 nin altuna dustugunde hafif silkeleme yapmasi. Rahatsizligim ise sakin imvmelenmelerde ozellikle 1. Vitesten 2 ye gecislerde diger viteslere nazaran fazla boşluk hissetmem. Performansli kullanimda bu durum kesinlikle yok hatta iddiali olacak ama dsg kadar hizli vites degistiriyor dipgaz kullanimda neyse:)  Sizin araclarda boyle bir durum varmi yoksa bendemi skinti

Ynt: Active select silkeleme ve boşluk

Vallahi sorun mu bilmiyorum ama yavaşlarken (motor soğukken özellikle) hafif silkeliyor benimde vitesi küçülttüğünü hissediyorum net şekilde

Evet bazen tak diye vurarak vites kuculuyor orda ama bu dedigim baya hıh hıh hıh hıh dior araba

bu şikayetten şu an aracım serviste ve yeniden yazılım yükleyip yağ değişimide yapılacak.ama servise göre bu normalmiş.otomatik şanzıman yağ basıncıyla çalıştığı için özellikle soğukken silkelemesi daha da normal:)ben şirket aracı olarak dsg kullandığım için kuruntu yapıyorum biraz

servisin ilk söylediği şey doğru evet yağ basıncı ile çalışıyor ama sonradan boşluk vermesi yağın özelliğini yitirmesinden kaynaklanıyor sürekli basınç ve ısı gören yağ incelip özelliğini kaybediyor.

Ulas bey aracim henuz 2700 km de yanliz

ze623 link' Alıntı:
bu şikayetten şu an aracım serviste ve yeniden yazılım yükleyip yağ değişimide yapılacak.ama servise göre bu normalmiş.otomatik şanzıman yağ basıncıyla çalıştığı için özellikle soğukken silkelemesi daha da normal:)ben şirket aracı olarak dsg kullandığım için kuruntu yapıyorum biraz
Yazilim yuklemesi nasil yapiliyor chip tuning yaptiricamda eger beyne mudahale ise once o isi halledeyim:)

alakası varmı bılmıyorum ama aracda lpg varmı lpg kaynaklı sılkelemeyi sıkca duydum bu ara..

Yusufi link' Alıntı:
Yazilim yuklemesi nasil yapiliyor chip tuning yaptiricamda eger beyne mudahale ise once o isi halledeyim:)
bana verilen ceavp beyinin tekrardan programlanması.son güncelleme ile vites geçiş tepkime iyileştirmeleri ve ecoflexmiş.bakalım alınca anlıcaz ne olduğunu:)ustanın dediği sallamıyosa eğer insignialardaki son geliştirilen sistem yazılımı yükleniyormuş(1,6 170hp olanlardaki)

Yusufi link' Alıntı:
Ulas bey aracim henuz 2700 km de yanliz
ozaman sizin için tek olasılık kalıyor yazılımsal sorun.

Geri