Active select silkeleme ve boşluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusufi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Active select silkeleme ve boşluk

ze623 link' Alıntı:
bana verilen ceavp beyinin tekrardan programlanması.son güncelleme ile vites geçiş tepkime iyileştirmeleri ve ecoflexmiş.bakalım alınca anlıcaz ne olduğunu:)ustanın dediği sallamıyosa eğer insignialardaki son geliştirilen sistem yazılımı yükleniyormuş(1,6 170hp olanlardaki)
Güncellemenin sonucunu tekrar yazarsanız çok sevinirm böyle bir güncelleme varsa ben de isterim (:

ze623 link' Alıntı:
bu şikayetten şu an aracım serviste ve yeniden yazılım yükleyip yağ değişimide yapılacak.ama servise göre bu normalmiş.otomatik şanzıman yağ basıncıyla çalıştığı için özellikle soğukken silkelemesi daha da normal:)ben şirket aracı olarak dsg kullandığım için kuruntu yapıyorum biraz
Yazilim hikaye kardesim. Yeni araba zaten son yazilim yuklu geliyor. Neyini guncelleyeceklermis anlamadim.

BÜLENT link' Alıntı:
Yazilim hikaye kardesim. Yeni araba zaten son yazilim yuklu geliyor. Neyini guncelleyeceklermis anlamadim.
abi benim 1 haftalık arabaya da güncelleme diye geri vites mandalını değiştirmişlerdi.bu opelin işlerini anlamak biraz zor

sallierim link' Alıntı:
abi benim 1 haftalık arabaya da güncelleme diye geri vites mandalını değiştirmişlerdi.bu opelin işlerini anlamak biraz zor
Olayin isinden cikamayinca guncelleme diye kafadan salliyorlar.

Aynı sıkıntılar birebir bende de mevcut, sıkışık trafikte dur kalklarda, özellikle yavaşlarken acayip silkeleme oluyor, kırmızı ışıkta durduğumda d de iken titreme yapıyor. Yazılım olayını 3 Ankara'da 3 farklı servise sordum, güncelleme olsa sistemimizde gözükür diyorlar.

Cebelli59 link' Alıntı:
Aynı sıkıntılar birebir bende de mevcut, sıkışık trafikte dur kalklarda, özellikle yavaşlarken acayip silkeleme oluyor, kırmızı ışıkta durduğumda d de iken titreme yapıyor. Yazılım olayını 3 Ankara'da 3 farklı servise sordum, güncelleme olsa sistemimizde gözükür diyorlar.
Yavaslarken arac otomatikmen 1. Vitese geciyor sirkeleme dediginiz o olmasin.

BÜLENT link' Alıntı:
Yavaslarken arac otomatikmen 1. Vitese geciyor sirkeleme dediginiz o olmasin.

Araç tamamen durmadan 1. vitese atmıyor abi, bende öyle zannettiğim için triptroniğe geçip bakıyorum hep 2. viteste oluyor.

aracınıza ait teknik bir kampanya yada yazılım güncellemesi varsa www.myopelservice.com adresindeki üyeliğinize girdiğinizde uyarı veriyor

A.S ile sorun yaşayan birisi olarak daha önce sitede paylaşmıştım. Yaşadıklarımı tekrar paylaşmak istiyorum. Aracım 1.4 A.S; yüksek hızlardan ani durmalarda veya yavaşladığımda durma noktasında araç ileriye doğru gitme eğilimi gösteriyordu. Antalya Ant otoya, Kdz. Ereğli Tümar otoya sordum normal dediler. Ancak Düzce Simge otoya gittiğimde aracı 30 dk boyunca test ettirdim. araç düşük hızlardan durmada sıkıntı çıkarmıyordu. Ani hızdan durunca tepki veriyordu. Sonuç olarak şanzıman beyni arızası tespiti konuldu ve garantiden değişti. Değişim ile beraber güncel yazılım ve yağ değişim işlemi yapıldı. işlem 1 gün sürdü ve servis tanıdık olduğu için mesaiye personel bırakarak aracı saat 22:00' da teslim ettiler. Yağ değişim işlemi sonrasında aracın ısıtılarak yazılım yüklemesi işlemi yapıldı. Böylece sorunum çözüldü, çok şükür şuanda bir sorunum yok. Garanti kapsamına girmeseydi 3000TL ve işçilik talep edilecekti.

Sizlere tavsiyem güvendiğiniz bir servis bulmanız. Şanzıman beyni değişirken devirdaim pompasının su kaşırdığını belirtti ustam. Hiçbir bakımda (Başka servislerde) söylenmedi. Arıza ışığıda yakmıyordu. Ben de farkında değildim.

Herşeyden önce bir dünya para verip, afedersiniz ama köpek çalışarak kazandığımız veya ödediğimiz paralar için iyi bir servis size ve aracınıza saygı göstermeli.

Çok uzun afffola....

Geri