active select vites topuzu kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba ,arabam 2011 gecen hafta aldım,benim vites topuzuda artık kopmalar vardı ,kaplama yaptım idareten ,birde internette satılan 69 tl lik parçadan alsak montajı nasıl olur ? yapan varmı?son olarak anahtarımın sustası kapatınca tutmuyor susta kısmını nasıl sökebilirim?

Ekli dosyalar

• DSC_0314.webp
    DSC_0314.webp
    26.7 KB · Görüntüleme: 177
  • DSC_0316.webp
    DSC_0316.webp
    41.5 KB · Görüntüleme: 9
Ynt: active select vites topuzu kaplama

cok güzel olmus koltuklarla da uyum icinde

mrt54 link' Alıntı:
Hoş Olmuş Güle Güle Kullan Ben Yenisni Aldım Ve taktım

֜rünün  Lİnki Bu:

http://www.opelgm.com/Opel-Astra-J-Otomatik-Vites-Topuzu-Nikelajli,PR-5573.html
Vites kımının sökülmesini gösteren videoyu izlem ama orada topuzu çıkarmıyor, Nasıl taktınız ?Kalitesi nasıl?vites değiştirirken elimizde kalmasın

birde ben usb girişini bulamadım aldığım arkadaş var demişti

ilker öztürk link' Alıntı:
Vites kımının sökülmesini gösteren videoyu izlem ama orada topuzu çıkarmıyor, Nasıl taktınız ?Kalitesi nasıl?vites değiştirirken elimizde kalmasın

birde ben usb girişini bulamadım aldığım arkadaş var demişti
Resimde gördüğüm kadarıyla senin araçta usb yok .Sonradan takılan navigasyon sistemi varsa torpidoda olablir

Evet O Videodaki gibi alttaki tablayı sökün sonra tablayla birlikte yukarı doğru sıyırın ve ordaki küçük cırt var beyaz kesin onu tablanında enerjı kablosnu çıkarın  boşta olan deri kısımla birlite çıkartı şu anda sadece vites ve topuzu var sonra mandala basın ve yukarı doğru güçlü bir şekilde asılın çıkmıyacak gbi geliyor ama 3 -4 zorlamada çıkıyor  verdiğimi linkteki topuz orjinal gm  Topuzu Söktünden Sonra Alt tablayı topuzu takmadan yerine koy sonrada topuzu sıkıca batsır aşağı doğru zaten oturuyo yerine sota tablanın derisini yukarı doğru sıyır ve doğru yerden en küçükleriden cırt ala ve sıkıca sık sonra tablanın enerji soketini tak  tablayı oturttur yerine  sonuç bu

[img=800x533]http://i.hizliresim.com/xG3Nry.jpg[/img]

evet aracınızda usb yok

Ynt:

Topuzlar cizilmeye cok musait yahu seffaf film ile kaplasak mi :-D

mrt54 link' Alıntı:
Evet O Videodaki gibi alttaki tablayı sökün sonra tablayla birlikte yukarı doğru sıyırın ve ordaki küçük cırt var beyaz kesin onu tablanında enerjı kablosnu çıkarın  boşta olan deri kısımla birlite çıkartı şu anda sadece vites ve topuzu var sonra mandala basın ve yukarı doğru güçlü bir şekilde asılın çıkmıyacak gbi geliyor ama 3 -4 zorlamada çıkıyor  verdiğimi linkteki topuz orjinal gm  Topuzu Söktünden Sonra Alt tablayı topuzu takmadan yerine koy sonrada topuzu sıkıca batsır aşağı doğru zaten oturuyo yerine sota tablanın derisini yukarı doğru sıyır ve doğru yerden en küçükleriden cırt ala ve sıkıca sık sonra tablanın enerji soketini tak  tablayı oturttur yerine  sonuç bu

[img=800x533]http://i.hizliresim.com/xG3Nry.jpg[/img]
Tamam anladım parçayı alıp deniyecem ,sizin vites cok iyi olmuş ,sağol.

Usb de yok galiba

Ama Sizinkide ևok Hoş Olmuş Gerçekten Koltuklarla Uyumu Güzel  byee

Geri